Închide meniul

Lovitură pentru Istvan Kovacs după Milan – Napoli 1-0: „Nu va mai arbitra în acest sezon”! Anunţul făcut de presa italiană

Bogdan Stănescu Publicat: 14 aprilie 2023, 17:09

Reclamă
Lovitură pentru Istvan Kovacs după Milan – Napoli 1-0: Nu va mai arbitra în acest sezon”! Anunţul făcut de presa italiană

Lovitură pentru Istvan Kovacs după Milan - Napoli 1-0

Istvan Kovacs, în Milan - Napoli 1-0 / Hepta

Lovitură pentru Istvan Kovacs după Milan – Napoli 1-0. Presa italiană susţine că arbitrul român nu va mai arbitra în cupele europene în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce din partea lui Napoli criticile au fost vehemente la adresa lui Istvan Kovacs, presa italiană susţine că şi oficialii UEFA au fost nemulţumiţi de prestaţia românului.

Lovitură pentru Istvan Kovacs după Milan – Napoli 1-0

Cel care face delegările și președintele Comisiei de Arbitri UEFA, Roberto Rosetti, a fost prezent pe San Siro și nu a fost încântat de stilul lui Kovacs de arbitraj. Faptul că nu i-a acordat cartonaș galben lui Leao după ce a lovit steagul, dar și schimbările sale metrice de la un anumit interval sunt schimbări prea mari, care, conform Il Mattino, vor conduce la excluderea sa din delegările în fotbalul european până la finalul sezonului”, informează publicaţia calciomercato.com.

În ultimele zile Istvan Kovacs a primit critici dure după prestaţia din Milan – Napoli 1-0.

Jucătorii şi antrenorul lui Napoli au protestat chiar pe teren la meciul cu Milan din Liga Campionilor.

Reclamă

Fanii lui Napoli îl dau în judecată pe Istvan Kovacs. Cer daune de 150 de milioane de euro!

Fanii lui Napoli au anunţat că îl dau în judecată pe Istvan Kovacs. În solidar cu arbitrul român, suporterii lui Napoli vor să cheme în instanţă şi UEFA.

Avocații angajați de asociațiile Noi Consumatori și Napoli Club Maradona susțineau că Istvan Kovacs “a încălcat principiile corectitudinii sportive și a favorizat-o clar pe AC Milan”.

Pregătim un proces colectiv prin care vom solicita daune în valoare de 150 de milioane de euro de la UEFA, Aleksander Ceferin și Marchetti. Arbitrajul de pe San Siro riscă să distrugă visul unui întreg oraș și al milioanelor de fani care au iubit întotdeauna acest sport, cheltuind în mod naiv bani pentru a fi alături de echipa lor. UEFA nu o poate trata pe Napoli în această manieră”, au anunţat fanii lui Napoli.

Reclamă 4 / 0/3

Luciano Spalletti l-a criticat după meci pe Istvan Kovacs

Antrenorul lui Napoli, Luciano Spalletti, l-a criticat pe arbitrul român după Milan – Napoli 1-0.

Felicit echipa că a încercat să egaleze, chiar dacă aveam un om mai puțin pe teren, dar îl felicit și pe Maignan pentru intervenția salvatoare. Ne pare rău că nu îl vom avea pe Anguissa pentru retur. Eu cred că nu este corect să nu îl avem. Cartonașul galben primit de Kim? Dacă vorbim de gesturi necontrolate, să vorbim de momentul în care Leao a distrus steagul de la corner. Să mergem să le spunem copiilor să lovească steagul de la corner, pentru că oricum nu vor păți nimic”, a declarat Luciano Spalletti imediat după partidă.

Luciano Spalletti a protestat şi în timpul meciului. Văzând că Leao nu e avertizat după ce a lovit fanionul, antrenorul italian a criticat decizia chiar pe teren.

În turul sferturilor de finală din Liga Campionilor, Milan a învins cu 1-0 pe Napoli, pe San Siro. Returul va avea loc marţea viitoare pe stadionul lui Napoli. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Ismael Bennacer, în minutul 40. Faza golului a plecat de la Rafael Leao, iar mingea a trecut pe la Brahim Diaz până a ajuns la Bennacer, care a finalizat în forţă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și