Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de Marko Dugandzic! Laude pentru atacantul de la Rapid: „E cel mai bun campionat din viaţa lui!”

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2023, 21:32

Reclamă
Mihai Stoica, impresionat de Marko Dugandzic! Laude pentru atacantul de la Rapid: „E cel mai bun campionat din viaţa lui!

Mihai Stoica anunță că doi jucători s-au accidentat după FCSB - CSKA 1948 Sofia 3-2

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica s-a arătat impresionat de Marko Dugandzic, atacantul celor de la Rapid. Managerul general de la FCSB este de părere că vârful croat traversează cel mai bun sezon din cariera lui, Adrian Mutu având un rol important la creşterea sa în joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic evoluează la Rapid de la startul sezonului, atunci când era transferat de la Rapid. Atacantul croat se luptă pentru titlul de golgheter al acestei stagiuni, fiind pe locul doi în acest top, după Andrea Compagno.

Mihai Stoica, impresionat de Marko Dugandzic, atacantul de la Rapid

Mihai Stoica susţine că Marko Dugandzic nu a avut niciodată, în cariera lui, cifre ca în acest sezon. În acest context, managerul general de la FCSB susţine că vârful lui Adrian Mutu se află la cel mai bun sezon din carieră, sezon în care ar putea deveni golgheter în Liga 1.

„Dugandzic era… cu Mutu s-a dezvoltat, e cel mai bun campionat din viaţa lui. Dugandzic niciodată în viaţa lui nu a avut cifrele astea, el al doilea golgheter al campionatului, cochetează chiar cu primul loc, tot îl egalează pe Compagno”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Marko Dugandzic are cifre fantastice în acest sezon. Atacantul a marcat 17 goluri, în cele 36 de meciuri bifate pentru Rapid, în toate competiţiile. Andrea Compagno, lider în clasamentul golgheterilor din Liga 1, a reuşit să înscrie de 19 ori, pentru FCSB şi FC U Craiova 1948.

Reclamă
Reclamă

Mihai Stoica trage un semnal de alarmă înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Înaintea derby-ului Rapid – FCSB, Mihai Stoica a declarat faptul că se așteaptă la un meci greu, deoarece formația antrenată de Adrian Mutu este disperată să obțină un rezultat pozitiv, având în vedere că nu a mai câștigat de șase meciuri.

„Nu îmi convine ce se întâmplă, pentru că cea mai bună oportunitate pentru Rapid de a îşi rezolva temporar problemele o reprzintă meciul cu noi.

Cel mai important meci pentru suflarea rapidistă… când au pierdut orice şansă la podium, mai au locul patru de Europa, iar şansa asta e meciul cu noi.

Reclamă

Îşi pot rezolva problemele. Aş fi vrut din tot sufletul să fi făcut un egal la Craiova, aşa văd eu. Sunt puţin disperaţi acum.

Dacă noi vom avea un arbitru bărbat şi corect, care să nu permită jocul la intimidare, cum a permis Chivulete la Arad, atunci cred că putem să avem şanse mari.

Nu neapărat favoriţi în Giuleşti, că e greu… eu asta cred, că se va juca foarte tare. Nu trebuie să se supere cineva, că nu vreau să fac nicio polemică pe tema asta.

Dar dacă vom fi arbitraţi corect şi nu se va permite jocul dur, atunci avem şanse. Noi avem nişte jucători tehnici, care nu sunt de luptă, avem şi de luptă, dar nu toţi.

Pe Haţegan l-am dori (n.r. zâmbeşte). Un arbitru care vrea să arate bine”, a mai spus Mihai Stoica, pentru sursa citată.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și