Închide meniul

Mihai Stoica trage un semnal de alarmă înaintea derby-ului Rapid – FCSB: „Sunt disperați! Nu îmi convine ce se întâmplă!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 19 aprilie 2023, 21:33

Mihai Stoica trage un semnal de alarmă înaintea derby-ului Rapid – FCSB: Sunt disperați! Nu îmi convine ce se întâmplă!”

Mihai Stoica trage un semnal de alarmă înaintea derby-ului Rapid - FCSB

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica trage un semnal de alarmă înaintea derby-ului Rapid – FCSB. Managerul general de la FCSB se teme de trupa lui Adrian Mutu, deoarece este disperată să obțină un rezultat pozitiv, având în vedere că nu a mai câștigat de șase meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul Rapid – FCSB este programat duminică, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica trage un semnal de alarmă înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Oficialul FCSB-ului speră ca, la meciul de duminică, să fie delegat un arbitru care nu acceptă jocul dur, pe care este sigur că îl va practica Rapid.

„Nu îmi convine ce se întâmplă, pentru că cea mai bună oportunitate pentru Rapid de a îşi rezolva temporar problemele o reprzintă meciul cu noi.

Cel mai important meci pentru suflarea rapidistă… când au pierdut orice şansă la podium, mai au locul patru de Europa, iar şansa asta e meciul cu noi.

Reclamă

Îşi pot rezolva problemele. Aş fi vrut din tot sufletul să fi făcut un egal la Craiova, aşa văd eu. Sunt puţin disperaţi acum.

Dacă noi vom avea un arbitru bărbat şi corect, care să nu permită jocul la intimidare, cum a permis Chivulete la Arad, atunci cred că putem să avem şanse mari.

Nu neapărat favoriţi în Giuleşti, că e greu… eu asta cred, că se va juca foarte tare. Nu trebuie să se supere cineva, că nu vreau să fac nicio polemică pe tema asta.

Reclamă 4 / 0/3

Dar dacă vom fi arbitraţi corect şi nu se va permite jocul dur, atunci avem şanse. Noi avem nişte jucători tehnici, care nu sunt de luptă, avem şi de luptă, dar nu toţi.

Pe Haţegan l-am dori (n.r. zâmbeşte). Un arbitru care vrea să arate bine”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Basarab Panduru consideră decisiv meciul Rapid – FCSB pentru Adrian Mutu

Basarab Panduru susține că următorul meci, cel cu FCSB, este decisiv pentru Adrian Mutu. Acesta consideră că, în cazul în care Rapid va fi învinsă, „Briliantul” va fi demis.

„Eu cred că Dan Şucu cedează şi-l dă afară pe Mutu. După meciul cu FCSB, dacă nu câştigă, cred că cedează şi-l dă afară. Cred că cedează dacă pierde meciul cu FCSB.

Eu zic că nu ar face bine. Trebuia să vorbim altfel, nu că-l dăm afară şi ne uităm doar la ultimele meciuri. Dacă ne uităm la ultimele şase meciuri, patru înfrângeri, două remize zici că e o situaţie complicată. După 30 de etape am văzut Rapid în play-off, iar Rapid nu are echipă mai mult de locurile cinci, şase. Nu e mai bună decât Craiova, FCSB, CFR, nici decât Farul. Locul cinci e maximum.

Nu cred că ai putea să-i ceri mai mult. E o bilă albă pentru Mutu intrarea în play-off, dar meciul cu CFR ţi-a plăcut. Poate fi o supărare după ultimele şase meciuri, iar Mutu în primul rând e cel mai supărat. Dacă nu eşti sprijinit de conducere, suporteri, nu ai cum să reuşeşti. Şansele să nu reuşeşti sunt foarte mari acum.

Rapid a adus doar rezerve! Ştefan, Măţan e în America, Iacob, mulţi jucători. Nici pe Papeau nu ştii de unde să-l iei. Kait, Emmers, Dugandzic joacă, dar Papeau nu poate juca titular acum. Costache joacă puţin, Sefer nu are un sfârşit de sezon bun. Nu trebuie să aduci rezerve, îţi trebuie titulari”, a spus Basarab Panduru, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și