Închide meniul

Vasile Dîncu, replică „acidă” pentru Dan Șucu, după ce s-a poziționat împotriva modificării Legii Sportului: „A preluat o jucărie făcută de Ministerul Transporturilor!”

Cosmin Olteanu Publicat: 22 aprilie 2023, 17:38

Reclamă
Vasile Dîncu, replică acidă” pentru Dan Șucu, după ce s-a poziționat împotriva modificării Legii Sportului: A preluat o jucărie făcută de Ministerul Transporturilor!”

Dan Şucu, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României

Dan Șucu, pe Stadionul Rapid / Hepta

Vasile Dîncu a avut o replică „acidă” pentru Dan Șucu, după ce s-a poziționat împotriva modificării Legii Sportului, care ar ajuta-o pe CSA Steaua să primească drept de promovare în primul eșalon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu a declarat, zilele trecute, că nu i se pare normal ca o echipă finanțată din bani publici să concureze cu cele private.

Vasile Dîncu, replică „acidă” pentru Dan Șucu, după ce s-a poziționat împotriva modificării Legii Sportului

Vasile Dîncu i-a amintit lui Dan Șucu faptul că inclusiv Rapid a fost înființată, din bani publici, în perioada comunismului, de Ministerul Transporturilor.

„Eu îl înțeleg pe domnul Șucu. Mă bucur că e un om care a investit în fotbal. Nici jucăria pe care a preluat-o dânsul nu a fost făcută pe banii domniei sale.

A preluat o jucărie făcută de Ministerul Transporturilor în perioada comunismului. Brandul Rapidului e fantastic, un public extraordinar și galeria lor. Am tot respectul pentru el că bagă bani, dar a închiriat un brand. Nu cred că are dreptate în totalitate.

Reclamă

Primăria Sectorului 1 a inițiat cred și a adus aportul vreo 2-3 ani în reconstrucția Rapidului, dar sigur că istoria este istorie. Eu sunt bucuros și mi-a plăcut un interviu cu domnul Șucu în care a spus cu sinceritate cum aduce el bani de acasă din contul lui în contul Rapidului.

Pentru oamenii ăștia am tot respectul, chiar dacă poate exagerează câteodată sau au o părere diferită.

Atunci când bagi banii tăi într-un serviciu public, pentru că aici e vorba de un serviciu public să investești într-o echipă de asemenea amplitudine în ceea ce privește iubirea publicului, trebuie să fii respectat.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă mai greșești sau mai exagerezi prin declarații. Sunt oameni care bagă bani în fotbal și eu îi înțeleg, dar fotbalul nu începe și nu se termină cu ei. Istoria trecută a unui club trebuie gândită pe termen lung și cu modestie.

Pentru viitor, din când în când apar investitori care pentru un moment sprijină brandul, dar așa cum s-a întâmplat și cu George Copos la un moment dat, a dispărut și au venit alții. Cred că statul trebuie să vegheze ca să se întâmple acest lanț de oameni care sprijină fotbalul”, a declarat Vasile Dîncu, pentru fanatik.ro.

În prezent, Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 28 de puncte obținute.

Ce a spus Dan Șucu

În mod cert e cu dedicație pentru Steaua, dar nu asta mă deranjează. Distorsiunea concurenței, pentru că în fotbal există bani publici, asta e ce mă deranjează. În loc să corectam o anomalie, noi o adâncim. E inacceptabil.

Mie, care știu cum am câștigat banii, care nu am făcut afaceri cu statul, nu mi se pare normal să ma lupt cu cineva care primește banii din cer și din taxele pe care noi toți le plătim. Dacă vorbim de principii, locul banului e în buzunarul celui care l-a muncit.

Daca el l-a scos din buzunar, înseamna ca are nevoie de șosele, de alte lucruri, pe care tu nu le poți face sigur. Un club privat trebuie sa fie privat”, a spus Dan Șucu, pentru digisport.ro.

În următoarea partidă de campionat, Rapid o va întâlni, acasă, pe FCSB. Meciul este programat duminică, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! Vezi toate știrile
Citește și