Închide meniul

Vasile Dîncu, replică „acidă” pentru Dan Șucu, după ce s-a poziționat împotriva modificării Legii Sportului: „A preluat o jucărie făcută de Ministerul Transporturilor!”

Cosmin Olteanu Publicat: 22 aprilie 2023, 17:38

Reclamă
Vasile Dîncu, replică acidă” pentru Dan Șucu, după ce s-a poziționat împotriva modificării Legii Sportului: A preluat o jucărie făcută de Ministerul Transporturilor!”

Dan Şucu, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României

Dan Șucu, pe Stadionul Rapid / Hepta

Vasile Dîncu a avut o replică „acidă” pentru Dan Șucu, după ce s-a poziționat împotriva modificării Legii Sportului, care ar ajuta-o pe CSA Steaua să primească drept de promovare în primul eșalon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu a declarat, zilele trecute, că nu i se pare normal ca o echipă finanțată din bani publici să concureze cu cele private.

Vasile Dîncu, replică „acidă” pentru Dan Șucu, după ce s-a poziționat împotriva modificării Legii Sportului

Vasile Dîncu i-a amintit lui Dan Șucu faptul că inclusiv Rapid a fost înființată, din bani publici, în perioada comunismului, de Ministerul Transporturilor.

„Eu îl înțeleg pe domnul Șucu. Mă bucur că e un om care a investit în fotbal. Nici jucăria pe care a preluat-o dânsul nu a fost făcută pe banii domniei sale.

A preluat o jucărie făcută de Ministerul Transporturilor în perioada comunismului. Brandul Rapidului e fantastic, un public extraordinar și galeria lor. Am tot respectul pentru el că bagă bani, dar a închiriat un brand. Nu cred că are dreptate în totalitate.

Reclamă

Primăria Sectorului 1 a inițiat cred și a adus aportul vreo 2-3 ani în reconstrucția Rapidului, dar sigur că istoria este istorie. Eu sunt bucuros și mi-a plăcut un interviu cu domnul Șucu în care a spus cu sinceritate cum aduce el bani de acasă din contul lui în contul Rapidului.

Pentru oamenii ăștia am tot respectul, chiar dacă poate exagerează câteodată sau au o părere diferită.

Atunci când bagi banii tăi într-un serviciu public, pentru că aici e vorba de un serviciu public să investești într-o echipă de asemenea amplitudine în ceea ce privește iubirea publicului, trebuie să fii respectat.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă mai greșești sau mai exagerezi prin declarații. Sunt oameni care bagă bani în fotbal și eu îi înțeleg, dar fotbalul nu începe și nu se termină cu ei. Istoria trecută a unui club trebuie gândită pe termen lung și cu modestie.

Pentru viitor, din când în când apar investitori care pentru un moment sprijină brandul, dar așa cum s-a întâmplat și cu George Copos la un moment dat, a dispărut și au venit alții. Cred că statul trebuie să vegheze ca să se întâmple acest lanț de oameni care sprijină fotbalul”, a declarat Vasile Dîncu, pentru fanatik.ro.

În prezent, Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 28 de puncte obținute.

Ce a spus Dan Șucu

În mod cert e cu dedicație pentru Steaua, dar nu asta mă deranjează. Distorsiunea concurenței, pentru că în fotbal există bani publici, asta e ce mă deranjează. În loc să corectam o anomalie, noi o adâncim. E inacceptabil.

Mie, care știu cum am câștigat banii, care nu am făcut afaceri cu statul, nu mi se pare normal să ma lupt cu cineva care primește banii din cer și din taxele pe care noi toți le plătim. Dacă vorbim de principii, locul banului e în buzunarul celui care l-a muncit.

Daca el l-a scos din buzunar, înseamna ca are nevoie de șosele, de alte lucruri, pe care tu nu le poți face sigur. Un club privat trebuie sa fie privat”, a spus Dan Șucu, pentru digisport.ro.

În următoarea partidă de campionat, Rapid o va întâlni, acasă, pe FCSB. Meciul este programat duminică, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și