Închide meniul

Dan Șucu, împotriva schimbării Legii Sportului: „E inacceptabil! Adâncim o anomalie!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 19 aprilie 2023, 19:48

Dan Șucu, împotriva schimbării Legii Sportului: E inacceptabil! Adâncim o anomalie!”

Dan Șucu, împotriva schimbării Legii Sportului

Dan Șucu, în cadrul unei unei conferințe de presă / Facebook FC Rapid

Dan Șucu este împotriva schimbării Legii Sportului! Vasile Dîncu, senator PSD, a înaintat o propunere de schimbare a Legii Sportului, prin care CSA Steaua ar primi drept de promovare în primul eșalon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, CSA Steaua se află pe primul loc din Liga 2, poziție care ar duce-o direct în Liga 1, la finalul sezonului, din punct de vedere sportiv.

Dan Șucu, împotriva schimbării Legii Sportului

Dan Șucu consideră inacceptabilă inițiativa lui Vasile Dîncu. Acesta susține că nu este normal ca o echipă finanțată din bani publici să concureze cu cele private.

În mod cert e cu dedicație pentru Steaua, dar nu asta mă deranjează. Distorsiunea concurenței, pentru că în fotbal există bani publici, asta e ce mă deranjează. În loc să corectam o anomalie, noi o adâncim. E inacceptabil.

Mie, care știu cum am câștigat banii, care nu am făcut afaceri cu statul, nu mi se pare normal să ma lupt cu cineva care primește banii din cer și din taxele pe care noi toți le plătim. Dacă vorbim de principii, locul banului e în buzunarul celui care l-a muncit.

Reclamă

Daca el l-a scos din buzunar, înseamna ca are nevoie de șosele, de alte lucruri, pe care tu nu le poți face sigur. Un club privat trebuie sa fie privat”, a declarat Dan Șucu, pentru digisport.ro.

Anghel Iordănescu, încântat că s-a propus schimbarea Legii Sporturilor

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al naționalei României, s-a declarat încântat că s-a propus schimbarea Legii Sporturilor, pentru a o ajuta pe CSA Steaua să promoveze în Liga 1.

„Sunt şi acolo, pentru că eu susţin prin convingere Steaua. Ca să fiu sincer, eu nu am prins FCSB, nu am fost decât la CSA Steaua şi şi mai sincer, când am ajuns prima dată la Steaua, nu se numea Steaua. Se numea CCA.

Reclamă 4 / 0/3

Tuturor ne place să spunem că ne dorim din nou performanţă. Toţi aşteptăm această performanţă. În ceea ce priveşte modificarea Legii Sportului, eu zic că este un lucru extraordinar. Mi-aş permite chiar să-i felicit pe cei trei parlamentari care au contribuit la această modificare a legii.

Mă bucur ceea ce a făcut Hagi, jos pălăria faţă de faptul că şi-a riscat averea, dar mă întorc la problema de fond. Această modificare a legii nu înseamnă că gata, s-a umblat la banii publici. Această modificare e benefică sportului. Sportul are nevoie de bani, fotbalul are nevoie de bani. Vrem performanţă, hai să aducem bani! Este o oportunitate pentru sport, chiar dacă ultima decizie aparţine Consiliului Judeţean, Consiliului Local… nu înseamnă că aceşti bani s-au şi dat.

Să fim sinceri, se dau deja bani de la Consiliile Judeţene, de la primării. Ăia nu sunt bani publici? E nevoie de bani. De ce ne cramponăm? De ce vă speriaţi de această lege?”, a spus Anghel Iordănescu, pentru digisport.ro.

În următoarea partidă de campionat, CSA Steaua o va întâlni, în deplasare, pe Gloria Buzău. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 12:30.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și