Închide meniul
Foto

Atmosferă incendiară în Rapid – FCSB! Meciul a început cu 7 minute de întârziere din cauza spectacolului pirotehnic. Banner ironice ale celor două galerii

Sebastian Cristian Publicat: 23 aprilie 2023, 20:45 / Actualizat: 23 aprilie 2023, 22:14

Reclamă
Atmosferă incendiară în Rapid – FCSB! Meciul a început cu 7 minute de întârziere din cauza spectacolului pirotehnic. Banner ironice ale celor două galerii

Atmosferă incendiară în Rapid - FCSB

Foto: Antena Sport

Atmosferă incendiară în Rapid – FCSB! Meciul a început cu 7 minute de întârziere din cauza spectacolului pirotehnic făcut de fanii giuleșteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul are o importanță aparte pentru ambele echipe. FCSB are șansa de a trece peste CFR Cluj în clasament, în timp ce Rapid caută să se apropie de echipele fruntașe.

Update: Galeria giuleștenilor a dat replica: „În fața noastră avem dovada vie, cerșitul și slujitul sunt o meserie”

Reclamă

Update: Au apărut şi primele bannere ironice în derby. Cei de la FCSB au început „războiul”.

„De centenar, vă dăruim un abecedar”, au scris ultraşii de la FCSB! Ultraşii roş-albaştrilor au mai afişat şi alte bannere cu tentă rasistă.

Reclamă 4 / 0/3

Atmosferă incendiară în Rapid – FCSB! Meciul a început cu 7 minute de întârziere din cauza spectacolului pirotehnic

„Centralul” Horațiu Feșnic nu a putut da drumul la meci la ora 20:30, așa cum era programat, fumul cauzat de spectacolul pirotehnic din tribună făcând imposibil acest lucru.

După 7 minute de întârziere însă, derby-ul dintre Rapid și FCSB a început, într-o atmosfera incendiară pe stadionul din Giulești.

Helmut Duckadam a prefațat derby-ul Rapid – FCSB: „Este favorită!”

Helmut Duckadam a prefațat derby-ul Rapid – FCSB, care contează pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. FCSB se află pe locul 3 din play-off, cu 37 de puncte obținute, la o distanță de nouă puncte față de Rapid, care ocupă locul 5.

Helmut Duckadam o vede favorită certă pe FCSB în derby-ul cu Rapid. Ultima partidă directă dintre cele două echipe, cea din returul sezonului regular, s-a terminat cu o victorie pentru roș-albaștri, 3-1.

„Eroul de Sevilla” a vorbit în termeni laudativi despre fundașii Dawa și Tamm, pe care îi consideră cei mai importanți oameni din defensiva FCSB-ului. În compartimentul ofensiv, i-a remarcat pe Olaru, Coman și Octavian Popescu.

„FCSB este favorită, în opinia mea, mai ales după venirea lui Elias Charalambous. E foarte important să fie acolo, pe margine, un antrenor. Lucrează bine cu Pintilii și se vede asta în rezultate.

Reclamă

Cred că FCSB va crește în formă și asta observ după prestațiile jucătorilor. Dacă până de curând Dawa făcea foarte multe greșeli, el a jucat foarte bine cu Farul, nu a mai greșit. Tamm rămâne același jucător serios, care-și vede de treaba lui, dar a crescut și el.

Apoi e Olaru, care a avut o perioadă mai slabă, și foarte mult a crescut Coman. Tot la meciul cu Farul am remarcat și o creștere la Octavian Popescu, mult mai bună față de etapele trecute. Asta înseamnă că jucătorii au mai multă încredere. FCSB este favorită cu Rapid. FCSB a arătat bine, nu foarte bine, în timp ce Rapid a jucat foarte rău la Craiova și la Sepsi”, a declarat Helmut Duckadam, pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și