Închide meniul

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Dinamo – Poli Iaşi: „Nu e un meci decisiv!”

Viviana Moraru Publicat: 24 aprilie 2023, 15:11

Reclamă
Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Dinamo – Poli Iaşi: „Nu e un meci decisiv!

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Dinamo - Poli Iaşi

Ovidiu Burcă, în timpul unei conferințe

Ovidiu Burcă a transmis un mesaj clar înainte de Dinamo – Poli Iaşi, partidă din a cincea rundă din play-off-ul Ligii a 2-a. Antrenorul „câinilor” susţine că duelul cu trupa lui Leo Grozavu nu este unul decisiv în privinţa şanselor la promovarea alb-roşilor pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se va confrunta cu Poli Iaşi, pe stadionul Arcul de Triumf. Meciul va avea loc marţi, de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Dinamo – Poli Iaşi

Ovidiu Burcă a avut doar cuvinte de laudă pentru cei de la Poli Iaşi, mărturisind că echipa lui Leo Grozavu s-a aflat într-o formă foarte bună în acest sezon.

Tehnicianul a precizat că moralul jucătorilor este destul de bun, după ce în etapa trecută au pierdut derby-ul cu CSA Steaua, cu scorul de 0-2.

„Ne aşteaptă un meci împotriva unei echipe care a rezolvat ecuaţia promovării în acest an şi îi felicit pentru asta. E o echipă care ne-a pus foarte multe probleme din punct de vedere tactic în meciul tur, pe care l-am pierdut din păcate cu 0-1. Simt că suntem pregătiţi să facem un meci bun, contra unei echipe care face un pressing bun.

Reclamă

O să încercăm să facem jocul pe care îl facem de obicei, să avem mai multă claritate. Sper să găsim cele mai bune soluţii. Sper să fiu inspirat. Nu aş vrea să pun presiunea asta pe acest meci, nu ştiu dacă este un meci decisiv. Mai sunt multe puncte puse în joc. Pentru noi însă e important să câştigăm să revenim la jocul de la meciul cu Oţelul, pe care l-am controlat şi a fost un meci aproape perfect.

Moralul nostru este bun, am avut o săptămână la dispoziţie să ne revenim. Am pierdut un meci pe greşelile noastre. În mare au fost şi lucruri bune în meciul cu Steaua”, a declarat Ovidiu Burcă, în conferinţa de presă premergătoare duelului cu Poli Iaşi.

Acționarul de la Dinamo a anunțat care este obiectivul principal al echipei

Acționarul de la Dinamo a anunțat care este obiectivul principal al echipei, după derby-ul pierdut cu CSA Steaua. Eugen Voicu susține că Ovidiu Burcă are ca sarcină să îi readucă pe „câini” în Liga 1. Oficialul din Ștefan cel Mare susține că echipa are mari șanse să promoveze, chiar și dacă va ajunge la baraj.

Reclamă 4 / 0/3

Eugen Voicu este de părere că Dinamo are șanse să încheie sezonul pe un loc direct promovabil. Acesta susține că echipa lui Ovidiu Burcă este pregătită să facă acest pas, anume revenirea în Liga 1, fiind convins că tehnicianul îi poate readuce pe „câini” pe prima scenă a fotbalului românesc.

„(n.r. Promovarea) Este un obiectiv principal în momentul de față, cu siguranță. Echipa cred că e pregătită să facă acest pas și chiar dacă va fi nevoie și de o întărire a lotului, noi avem astăzi jucători care sunt în primele echipe la nivelul Ligii 2. Vrem să terminăm pe un loc care ar aduce calificarea directă. Dacă nu, participăm și la baraj și considerăm că șansele noastre sunt, în continuare, mari.

Vom rezolva și această problemă, interdicția (n.r. la transferuri) va fi ridicată. Dacă lucrurile nu evoluează în această direcție, suntem pregătiți să ducem mai departe clubul încă un an în Liga 2, fără nicio problemă”, a declarat Eugen Voicu, pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și