Închide meniul

Acționarul de la Dinamo a anunțat care este obiectivul principal al echipei: „Suntem pregătiți de acest pas!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 aprilie 2023, 18:12

Acționarul de la Dinamo a anunțat care este obiectivul principal al echipei: Suntem pregătiți de acest pas!”

Acționarul de la Dinamo a anunțat care este obiectivul principal al echipei

Jucătorii lui Dinamo în meciul cu Unirea Constanța / Hepta

Acționarul de la Dinamo a anunțat care este obiectivul principal al echipei, după derby-ul pierdut cu CSA Steaua. Eugen Voicu susține că Ovidiu Burcă are ca sarcină să îi readucă pe „câini” în Liga 1. Oficialul din Ștefan cel Mare susține că echipa are mari șanse să promoveze, chiar și dacă va ajunge la baraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a pierdut cu 2-0 derby-ul cu CSA Steaua, din ultima rundă. „Câinii” se pregătesc acum de duelul cu Poli Iași, ocupanta locului secund din play-off-ul Ligii a 2-a.

Acționarul de la Dinamo a anunțat care este obiectivul principal al echipei

Eugen Voicu este de părere că Dinamo are șanse să încheie sezonul pe un loc direct promovabil. Acesta susține că echipa lui Ovidiu Burcă este pregătită să facă acest pas, anume revenirea în Liga 1, fiind convins că tehnicianul îi poate readuce pe „câini” pe prima scenă a fotbalului românesc.

De asemenea, Eugen Voicu a declarat că Dinamo este pregătită și dacă nu va promova în acest sezon. Acționarul din Ștefan cel Mare s-a declarat dispus să fie alături de echipă pentru încă un sezon în eșalonul secund.

(n.r. Promovarea) Este un obiectiv principal în momentul de față, cu siguranță. Echipa cred că e pregătită să facă acest pas și chiar dacă va fi nevoie și de o întărire a lotului, noi avem astăzi jucători care sunt în primele echipe la nivelul Ligii 2. Vrem să terminăm pe un loc care ar aduce calificarea directă. Dacă nu, participăm și la baraj și considerăm că șansele noastre sunt, în continuare, mari.

Reclamă

Vom rezolva și această problemă, interdicția (n.r. la transferuri) va fi ridicată. Dacă lucrurile nu evoluează în această direcție, suntem pregătiți să ducem mai departe clubul încă un an în Liga 2, fără nicio problemă”, a declarat Eugen Voicu, pentru sport.ro.

Ovidiu Burcă, dezvăluiri despre momentele tensionate din derby-ul CSA Steaua – Dinamo

Ovidiu Burcă a oferit dezvăluiri despre momentele tensionate din timpul derby-ului dintre CSA Steaua şi Dinamo, încheiat cu victoria roş-albaştrilor, scor 2-0. Antrenorul „câinilor” a mărturisit că cei aflaţi pe banca tehnică a „militarilor” au avut anumite reacţii deplasate, chiar în timpul partidei din Ghencea.

„A existat dintotdeauna o rivalitate, pe parcursul anilor cred că orice dinamovist a simţit-o, dar nu am avut aşa o ură organică, nu am simţit… i-am simţit ca pe nişte parteneri de competiţie, uneori poate un pic mai mult, dar niciodată ca pe nişte duşmani. După meci am rămas aşa cu un gust amar, cumva. (N.r. De ce?) Pentru că… mereu am vrut să rămân în zona sportivă, a fair-play-ului, a respectului, sunt nişte valori pe care vreau să le promovez tot timpul.

Reclamă 4 / 0/3

Doar că, după meciul de ieri (n.r.-marți), am rămas… banca stelistă a avut anumite reacţii la adresa noastră, au fost anumite mesaje care m-au deranjat şi cred că au trecut dincolo de graniţa respectului şi a fair-play-ului. Dar, cumva, asta e societatea în care trăim. (N.r. Ce au făcut?) După al doilea gol, nici eu nu am văzut, am aflat după, eram în faţa băncii de rezerve, au avut nişte reacţii suburbane.

Dar asta este. Dacă aş fi văzut, cred că aş fi avut o reacţie, dar nu am văzut. Cei de pe bancă (n.r. de la Dinamo) au avut o reacţie, după care eu am aflat după meci. Dar dincolo de lucrul ăsta, consider că astfel de meciuri, în astfel de atmosfere, fac bine fotbalului românesc. Dar meciul de ieri a dezvoltat o rivalitate mai acentuată (n.r. pentru el), să spun aşa”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și