Închide meniul

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Dinamo – Poli Iaşi: „Nu e un meci decisiv!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 aprilie 2023, 15:11

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Dinamo – Poli Iaşi: „Nu e un meci decisiv!

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Dinamo - Poli Iaşi

Ovidiu Burcă, în timpul unei conferințe

Ovidiu Burcă a transmis un mesaj clar înainte de Dinamo – Poli Iaşi, partidă din a cincea rundă din play-off-ul Ligii a 2-a. Antrenorul „câinilor” susţine că duelul cu trupa lui Leo Grozavu nu este unul decisiv în privinţa şanselor la promovarea alb-roşilor pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se va confrunta cu Poli Iaşi, pe stadionul Arcul de Triumf. Meciul va avea loc marţi, de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Dinamo – Poli Iaşi

Ovidiu Burcă a avut doar cuvinte de laudă pentru cei de la Poli Iaşi, mărturisind că echipa lui Leo Grozavu s-a aflat într-o formă foarte bună în acest sezon.

Tehnicianul a precizat că moralul jucătorilor este destul de bun, după ce în etapa trecută au pierdut derby-ul cu CSA Steaua, cu scorul de 0-2.

„Ne aşteaptă un meci împotriva unei echipe care a rezolvat ecuaţia promovării în acest an şi îi felicit pentru asta. E o echipă care ne-a pus foarte multe probleme din punct de vedere tactic în meciul tur, pe care l-am pierdut din păcate cu 0-1. Simt că suntem pregătiţi să facem un meci bun, contra unei echipe care face un pressing bun.

Reclamă

O să încercăm să facem jocul pe care îl facem de obicei, să avem mai multă claritate. Sper să găsim cele mai bune soluţii. Sper să fiu inspirat. Nu aş vrea să pun presiunea asta pe acest meci, nu ştiu dacă este un meci decisiv. Mai sunt multe puncte puse în joc. Pentru noi însă e important să câştigăm să revenim la jocul de la meciul cu Oţelul, pe care l-am controlat şi a fost un meci aproape perfect.

Moralul nostru este bun, am avut o săptămână la dispoziţie să ne revenim. Am pierdut un meci pe greşelile noastre. În mare au fost şi lucruri bune în meciul cu Steaua”, a declarat Ovidiu Burcă, în conferinţa de presă premergătoare duelului cu Poli Iaşi.

Acționarul de la Dinamo a anunțat care este obiectivul principal al echipei

Acționarul de la Dinamo a anunțat care este obiectivul principal al echipei, după derby-ul pierdut cu CSA Steaua. Eugen Voicu susține că Ovidiu Burcă are ca sarcină să îi readucă pe „câini” în Liga 1. Oficialul din Ștefan cel Mare susține că echipa are mari șanse să promoveze, chiar și dacă va ajunge la baraj.

Reclamă 4 / 0/3

Eugen Voicu este de părere că Dinamo are șanse să încheie sezonul pe un loc direct promovabil. Acesta susține că echipa lui Ovidiu Burcă este pregătită să facă acest pas, anume revenirea în Liga 1, fiind convins că tehnicianul îi poate readuce pe „câini” pe prima scenă a fotbalului românesc.

„(n.r. Promovarea) Este un obiectiv principal în momentul de față, cu siguranță. Echipa cred că e pregătită să facă acest pas și chiar dacă va fi nevoie și de o întărire a lotului, noi avem astăzi jucători care sunt în primele echipe la nivelul Ligii 2. Vrem să terminăm pe un loc care ar aduce calificarea directă. Dacă nu, participăm și la baraj și considerăm că șansele noastre sunt, în continuare, mari.

Vom rezolva și această problemă, interdicția (n.r. la transferuri) va fi ridicată. Dacă lucrurile nu evoluează în această direcție, suntem pregătiți să ducem mai departe clubul încă un an în Liga 2, fără nicio problemă”, a declarat Eugen Voicu, pentru sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu Vezi toate știrile
Citește și