Închide meniul

Ana Bogdan s-a calificat dramatic în turul 2 de la Madrid. A fost condusă cu 5-2 în decisiv şi a ratat cinci mingi de meci

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 aprilie 2023, 14:24

Ana Bogdan s-a calificat dramatic în turul 2 de la Madrid. A fost condusă cu 5-2 în decisiv şi a ratat cinci mingi de meci

Ana Bogdan s-a calificat dramatic în turul 2 de la Madrid

Ana Bogdan, în timpul unui meci / Profimedia Images

Ana Bogdan s-a calificat dramatic în turul 2 al turneului de la Madrid. Românca a învins-o pe Anna Bondar, cu 4-6, 6-4, 7-6, într-un meci în care a fructificat abia a şasea minge de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a durat trei ore şi 32 de minute şi ocupanta locului 61 WTA a avut o revenire spectaculoasă în setul decisiv. Ea a fost condusă cu 5-2, a trecut în avantaj, 6-5, iar în următorul game în care s-a aflat la primire, a irosit cinci mingi de meci.

Ana Bogdan s-a calificat dramatic în turul 2 de la Madrid

În tie-break, Ana Bogdan nu a mai avut emoţii prea mari. S-a impus la 2 şi s-a calificat în turul secund la Madrid, acolo unde se va duela cu Shelby Rogers. Aceasta este a doua întâlnire dintre cele două jucătoare. Tot în 2023, Ana s-a impus la Dubai, cu 7-6, 6-3.

Pentru Ana Bogdan, aceasta este prima victorie pe tabloul principal de la Madrid. Ea s-a mai aflat în trei rânduri în calificări şi a mai ajuns pe tabloul principal doar în 2021, atunci când pierdea cu Anastasija Sevastova.

Pentru accederea în turul doi, Ana Bogdan va primi 27.045 de euro.

Reclamă

Ons Jabeur s-a retras de la turneul de la Madrid

Ons Jabeur, locul 4 mondial, s-a retras de la turneul WTA 1000 de la Madrid, unde era deţinătoarea titlului. Jabeur s-a accidentat la gambă, sâmbătă, în semifinale la turneul de la Stuttgart, în meciul cu Iga Swiatek.

„Am o mică ruptură la gambă şi am nevoie de mai mult tmp ce recuperare. Sunt tristă să vă anunţ că nu voi putea să-mi apăr titlul la Madrid”, a spus sportiva.

O altă sportivă de top care s-a retras de la Madrid este fostul număr 1 mondial, Karolina Pliskova, din Cehia.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și