Închide meniul

Ana Bogdan s-a calificat dramatic în turul 2 de la Madrid. A fost condusă cu 5-2 în decisiv şi a ratat cinci mingi de meci

Dan Roșu Publicat: 25 aprilie 2023, 14:24

Ana Bogdan s-a calificat dramatic în turul 2 de la Madrid. A fost condusă cu 5-2 în decisiv şi a ratat cinci mingi de meci

Ana Bogdan s-a calificat dramatic în turul 2 de la Madrid

Ana Bogdan, în timpul unui meci / Profimedia Images

  • Ana Bogdan – Anna Bondar 4-6, 6-4, 7-6
  • Bogdan e în turul 2 la Madrid

Ana Bogdan s-a calificat dramatic în turul 2 al turneului de la Madrid. Românca a învins-o pe Anna Bondar, cu 4-6, 6-4, 7-6, într-un meci în care a fructificat abia a şasea minge de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a durat trei ore şi 32 de minute şi ocupanta locului 61 WTA a avut o revenire spectaculoasă în setul decisiv. Ea a fost condusă cu 5-2, a trecut în avantaj, 6-5, iar în următorul game în care s-a aflat la primire, a irosit cinci mingi de meci.

Ana Bogdan s-a calificat dramatic în turul 2 de la Madrid

În tie-break, Ana Bogdan nu a mai avut emoţii prea mari. S-a impus la 2 şi s-a calificat în turul secund la Madrid, acolo unde se va duela cu Shelby Rogers. Aceasta este a doua întâlnire dintre cele două jucătoare. Tot în 2023, Ana s-a impus la Dubai, cu 7-6, 6-3.

Reclamă

Pentru Ana Bogdan, aceasta este prima victorie pe tabloul principal de la Madrid. Ea s-a mai aflat în trei rânduri în calificări şi a mai ajuns pe tabloul principal doar în 2021, atunci când pierdea cu Anastasija Sevastova.

Pentru accederea în turul doi, Ana Bogdan va primi 27.045 de euro.

Reclamă

Ons Jabeur s-a retras de la turneul de la Madrid

Ons Jabeur, locul 4 mondial, s-a retras de la turneul WTA 1000 de la Madrid, unde era deţinătoarea titlului. Jabeur s-a accidentat la gambă, sâmbătă, în semifinale la turneul de la Stuttgart, în meciul cu Iga Swiatek.

„Am o mică ruptură la gambă şi am nevoie de mai mult tmp ce recuperare. Sunt tristă să vă anunţ că nu voi putea să-mi apăr titlul la Madrid”, a spus sportiva.

O altă sportivă de top care s-a retras de la Madrid este fostul număr 1 mondial, Karolina Pliskova, din Cehia.

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România - Columbia
AntenaPLAY • 24 mart., 22:33
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Cu cine s-a antrenat Simona Halep la Miami
WTA • 14 mart., 21:19
Cu cine s-a antrenat Simona Halep la Miami! „Simo”, gata de primul turneu după un an şi jumătate
Despărţirea momentului în România! Cele două vedete care şi-au spus adio după 4 ani de relaţie
Diverse • 12 mart., 14:48
FOTO
Despărţirea momentului în România! Cele două vedete care şi-au spus adio după 4 ani de relaţie
Iga Swiatek, în turul 3 de la Indian Wells. Elena Rybakina s-a retras
Tenis • 9 mart., 11:59
Iga Swiatek, în turul 3 de la Indian Wells. Elena Rybakina s-a retras
Ana Bogdan, învinsă în primul tur de la Indian Wells de o rusoaică de 19 ani
Tenis • 9 mart., 8:16
Ana Bogdan, învinsă în primul tur de la Indian Wells de o rusoaică de 19 ani, după ce a ratat o minge de meci