Închide meniul

Mihai Stoica se aşteaptă la repercusiuni, după atacurile în valuri la Horaţiu Feşnic: „Ca să ne arătăm muşchii!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2023, 19:03

Reclamă
Mihai Stoica se aşteaptă la repercusiuni, după atacurile în valuri la Horaţiu Feşnic: „Ca să ne arătăm muşchii!

Mihai Stoica se aşteaptă la repercusiuni, după atacurile în valuri la Horaţiu Feşnic

Mihai Stoica, la conferința de presă / Antena Sport

Mihai Stoica se aşteaptă la repercusiuni din partea FRF, după atacurile în valuri la Horaţiu Feşnic. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că nu ar fi surprins dacă ar fi chemat să dea explicaţii la Comisia de Disciplină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul roş-albaştrilor l-a făcut praf pe „centralul” derby-ului Rapid – FCSB, scor 1-0. MM a acuzat jocuri de culise, după ce Răzvan Onea şi Dragoş Grigore nu au fost eliminaţi în Giuleşti. Mihai Stoica a avut mai multe reacţii dure.

Mihai Stoica se aşteaptă la repercusiuni din partea FRF

Nu mai vorbiți de fotbal, oameni buni! A fost măcel„, a răbufnit managerul general al vicecampioanei României după înfrângerea cu Rapid. Acum, Mihai Stoica se aşteaptă să se ia măsuri împotriva lui.

Eu aş fi aşteptat ca Vassaras să ne explice exact ce l-am rugat. Cum explică faptul că a apărut ‘verificare posibil cartonaş roşu’ la Dragoş Grigore şi a rămas galben. Fără ca Feşnic să vadă faza. nu e ok.

Acum, mă aştept, bineînţeles, să se facă un referat la Comisia de Disciplină, că am alte păreri. Ca să ne arătăm muşchii. Clar, bă, nu contează ce vedeţi voi şi ce vreţi voi. N-are importanţă că presa vede acelaşi lucru. Există simpatii, dar de data asta părerile au fost la unison. Domne, au fost cartonaşe roşii. Fără alte discuţii”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Prima fază la care Mihai Stoica a cerut eliminare a fost intrarea din minutul 4 a lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman. A cerut cartonaş roşu şi la faultul lui Dragoş Grigore asupra lui Andrea Compagno. La ambele faze, Horaţiu Feşnic a ales să acorde cartonaşul galben.

Gigi Becali a anunţat că vrea să se retragă din fotbal după acel meci. Astfel, Mihai Stoica devine preşedintele Comisiei de Administraţie de la FCSB. Din spusele patronului, MM va fi numărul 1 la clubul din Berceni.

După turul play-off-ului Ligii 1, FCSB are 37 de puncte şi ocupă ultima treaptă a podiumului. Roş-albaştrii au cu cinci puncte mai puţin decât liderul Farul. Pentru vicecampioană urmează deplasarea cu Universitatea Craiova, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Kyros Vassaras a explicat de ce Onea şi Grigore nu meritau cartonaşele roşii

Chiar dacă toţi specialiştii în arbitraj au ajuns la concluzia că Horaţiu Feşnic trebuia să îi elimine pe cei doi, şeful de la Comisia Centrală de Arbitri a organizat o conferinţă de presă, în care a dorit să le arate tuturor că deciziile lui Feşnic au fost corecte.

A început cu duelul dintre Grigore şi Compagno: „Este un atac imprudent, cu contact jos, la nivelul ghetei. Nu este un contact întreg. Nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Uitați fotografia cu ce s-a întâmplat la acea fază. Ăsta a fost contactul, fără forță excesivă, dar la viteză mare. Nu sunt criterii clare ca VAR să intervină”, a spus Vassaras, într-o conferinţă de presă.

Nici faza din minutul 4 în care Onea l-a luat pe sus pe Coman nu ar fi de cartonaş roşu. „VAR-ul nu poate interveni, nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Jucătorii sunt apropiați, călcarea pe picior este cartonaș galben, atunci când este intensitate medie. Sunt aici criterii clare pentru cartonaș roșu?

Este un contact clar pe tendon? Are continuitate? Este răutate? Vorbim doar despre o parte a piciorului, așa că VAR-ul nu poate interveni! Intenția lui este să joace mingea!”, a mai spus şeful CCA.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:53

Ion Ţiriac, după ce a văzut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: „Ăsta este Parisul, cu traverstiții, cu homosexualii”

14:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek se joacă ACUM. Ana Bogdan, eliminată de la Jocurile Olimpice 2024

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și