Închide meniul

Kyros Vassaras a explicat de ce Răzvan Onea şi Dragoș Grigore nu meritau cartonaşele roşii, după intrările „la rupere” din Rapid – FCSB 1-0. „VAR-ul nu poate interveni”

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2023, 13:28 / Actualizat: 17 mai 2023, 21:11

Reclamă
Kyros Vassaras a explicat de ce Răzvan Onea şi Dragoș Grigore nu meritau cartonaşele roşii, după intrările „la rupere din Rapid – FCSB 1-0. „VAR-ul nu poate interveni

Kyros Vassaras a explicat de ce Onea şi Grigore nu meritau cartonaşele roşii

Kyros Vassaras, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Kyros Vassaras a explicat de ce Răzvan Onea şi Dragoș Grigore nu meritau cartonaşele roşii, după intrările extrem de dure asupra lui Coman şi Compagno, în timpul meciului Rapid – FCSB 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă toţi oamenii de fotbal au ajuns la concluzia că Horaţiu Feşnic trebuia să îi elimine pe cei doi, şeful de la Comisia Centrală de Arbitri a organizat o conferinţă de presă, în care să le arate tuturor că deciziile lui Feşnic au fost corecte.

Kyros Vassaras a explicat de ce Răzvan Onea şi Dragoș Grigore nu meritau cartonaşele roşii

A început cu duelul dintre Grigore şi Compagno: „Este un atac imprudent, cu contact jos, la nivelul ghetei. Nu este un contact întreg. Nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Uitați fotografia cu ce s-a întâmplat la acea fază. Ăsta a fost contactul, fără forță excesivă, dar la viteză mare. Nu sunt criterii clare ca VAR să intervină”, a spus Vassaras, într-o conferinţă de presă.

Nici faza din minutul 4 în care Onea l-a luat pe sus pe Coman nu ar fi de cartonaş roşu. „VAR-ul nu poate interveni, nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Jucătorii sunt apropiați, călcarea pe picior este cartonaș galben, atunci când este intensitate medie. Sunt aici criterii clare pentru cartonaș roșu?

Este un contact clar pe tendon? Are continuitate? Este răutate? Vorbim doar despre o parte a piciorului, așa că VAR-ul nu poate interveni! Intenția lui este să joace mingea!”, a mai spus şeful CCA.

Reclamă

Adrian Porumboiu le cere demisia lui Răzvan Burleanu și Kyros Vassaras

Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA și finanțator la FC Vaslui, le cere demisia lui Răzvan Burleanu și Kyros Vassaras, după arbitrajul de la Rapid – FCSB 1-0, partidă care a contat pentru etapa a 5-a din play-off.

„Centralul” Horațiu Feșnic, dar și Rareș Vidican, arbitrul din camera VAR, au fost aspru criticați pentru jocul dur permis la Rapid – FCSB.

Adrian Porumboiu a criticat decizia CCA de a-i delega pe Horațiu Feșnic și Rareș Vidican la Rapid – FCSB, în timp ce Ovidu Hațegan se afla în Arabia Saudită, pentru a oficia partida dintre Al-Nassr și Al-Wehda. Acesta susține că Răzvan Burleanu, președintele FRF, și Kyros Vassaras, președintele CCA, ar trebui să-și prezinte demisia.

Reclamă 4 / 0/3

„Hațegan a fost în Arabia Saudită ca al patrulea oficial. Era mai important meciul de acolo. Trebuia să-l trimită pe Vidican acolo. Burleanu și chiar Vassaras ar trebui să explice ce argument au avut în vedere când l-au pus pe acest Vidican în camera VAR. L-a băgat pentru ce? Ca să-l corecteze pe arbitrul FIFA, marele Feșnic.

Trebuie să iasă public… În mod normal, dacă au un pic de decență în ei, Burleanu și Vassaras ar trebui să-și dea demisia.

Eu, cu Becali, de zece ani, nu am vorbti de două ori și nici n-am vreun interes să vorbesc cu el. Rapidul mi-e chiar simpatic. Deci, este poziția unui om lipsit de subiectivism”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și