Închide meniul

Mihai Stoica se aşteaptă la repercusiuni, după atacurile în valuri la Horaţiu Feşnic: „Ca să ne arătăm muşchii!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2023, 19:03

Reclamă
Mihai Stoica se aşteaptă la repercusiuni, după atacurile în valuri la Horaţiu Feşnic: „Ca să ne arătăm muşchii!

Mihai Stoica se aşteaptă la repercusiuni, după atacurile în valuri la Horaţiu Feşnic

Mihai Stoica, la conferința de presă / Antena Sport

Mihai Stoica se aşteaptă la repercusiuni din partea FRF, după atacurile în valuri la Horaţiu Feşnic. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că nu ar fi surprins dacă ar fi chemat să dea explicaţii la Comisia de Disciplină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul roş-albaştrilor l-a făcut praf pe „centralul” derby-ului Rapid – FCSB, scor 1-0. MM a acuzat jocuri de culise, după ce Răzvan Onea şi Dragoş Grigore nu au fost eliminaţi în Giuleşti. Mihai Stoica a avut mai multe reacţii dure.

Mihai Stoica se aşteaptă la repercusiuni din partea FRF

Nu mai vorbiți de fotbal, oameni buni! A fost măcel„, a răbufnit managerul general al vicecampioanei României după înfrângerea cu Rapid. Acum, Mihai Stoica se aşteaptă să se ia măsuri împotriva lui.

Eu aş fi aşteptat ca Vassaras să ne explice exact ce l-am rugat. Cum explică faptul că a apărut ‘verificare posibil cartonaş roşu’ la Dragoş Grigore şi a rămas galben. Fără ca Feşnic să vadă faza. nu e ok.

Acum, mă aştept, bineînţeles, să se facă un referat la Comisia de Disciplină, că am alte păreri. Ca să ne arătăm muşchii. Clar, bă, nu contează ce vedeţi voi şi ce vreţi voi. N-are importanţă că presa vede acelaşi lucru. Există simpatii, dar de data asta părerile au fost la unison. Domne, au fost cartonaşe roşii. Fără alte discuţii”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă

Prima fază la care Mihai Stoica a cerut eliminare a fost intrarea din minutul 4 a lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman. A cerut cartonaş roşu şi la faultul lui Dragoş Grigore asupra lui Andrea Compagno. La ambele faze, Horaţiu Feşnic a ales să acorde cartonaşul galben.

Gigi Becali a anunţat că vrea să se retragă din fotbal după acel meci. Astfel, Mihai Stoica devine preşedintele Comisiei de Administraţie de la FCSB. Din spusele patronului, MM va fi numărul 1 la clubul din Berceni.

După turul play-off-ului Ligii 1, FCSB are 37 de puncte şi ocupă ultima treaptă a podiumului. Roş-albaştrii au cu cinci puncte mai puţin decât liderul Farul. Pentru vicecampioană urmează deplasarea cu Universitatea Craiova, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Kyros Vassaras a explicat de ce Onea şi Grigore nu meritau cartonaşele roşii

Chiar dacă toţi specialiştii în arbitraj au ajuns la concluzia că Horaţiu Feşnic trebuia să îi elimine pe cei doi, şeful de la Comisia Centrală de Arbitri a organizat o conferinţă de presă, în care a dorit să le arate tuturor că deciziile lui Feşnic au fost corecte.

A început cu duelul dintre Grigore şi Compagno: „Este un atac imprudent, cu contact jos, la nivelul ghetei. Nu este un contact întreg. Nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Uitați fotografia cu ce s-a întâmplat la acea fază. Ăsta a fost contactul, fără forță excesivă, dar la viteză mare. Nu sunt criterii clare ca VAR să intervină”, a spus Vassaras, într-o conferinţă de presă.

Nici faza din minutul 4 în care Onea l-a luat pe sus pe Coman nu ar fi de cartonaş roşu. „VAR-ul nu poate interveni, nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Jucătorii sunt apropiați, călcarea pe picior este cartonaș galben, atunci când este intensitate medie. Sunt aici criterii clare pentru cartonaș roșu?

Este un contact clar pe tendon? Are continuitate? Este răutate? Vorbim doar despre o parte a piciorului, așa că VAR-ul nu poate interveni! Intenția lui este să joace mingea!”, a mai spus şeful CCA.

Reclamă
Recomandări

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54 20 sept.

„Eu nu primesc telefoane din tribune!” Dorinel Munteanu, discurs vehement după Oţelul – Dinamo! Şi-a distrus jucătorii

23:31 20 sept.

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Mesaj categoric despre transferuri

23:30 20 sept.

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după ce a marcat în remiza cu Oţelul: „E doar începutul!”

23:14 20 sept.

David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1: „Știți cum este dânsul..”

22:59 20 sept.

Oţelul – Dinamo 1-1. Meci echilibrat la Galaţi! „Câinii” lui Kopic au ratat ocazia de a urca pe locul 2

22:54 20 sept.

Pierdere uriaşă pentru PAOK! Probleme pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Volos

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoRonnie O’Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass: „S-a terminat!”. Anunţul momentului! 3 FotoA îmbrăcat cea mai transparentă rochie la o lună după ce a devenit vicecampioană olimpică la Paris. Reacţii fabuloase: „Regină!” 4 Programul complet din etapa de F1 Academy de la Singapore! Antrenamentele, calificările şi cele două curse, live în AntenaPLAY 5 Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb 6 Gala PFL Mena 3 este ACUM, în AntenaPLAY! Spectacol total la Riad
Citește și