Închide meniul

Irina Begu, prima reacţie după ce s-a calificat în optimi la Madrid: „Altitudinea de aici mă ajută!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 aprilie 2023, 14:52 / Actualizat: 29 aprilie 2023, 20:21

Irina Begu, prima reacţie după ce s-a calificat în optimi la Madrid: „Altitudinea de aici mă ajută!

Irina Begu, în timpul turneului de la Madrid/ Profimedia

Irina Begu a oferit prima reacţie, după ce s-a calificat în optimi la turneul de o mie de puncte WTA de la Madrid. Românca susţine că a fost nevoită să se adapteze la stilul de joc al adversarei, pentru a o putea astfel învinge. De asemenea, aceasta a mai precizat că iubeşte competiţia din capitala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu a învins-o în minimum de seturi pe Shelby Rogers, scor 7-5, 6-2, pentru a-şi asigura astfel prezenţa în optimile de la Madrid.

Irina Begu, prima reacţie după ce s-a calificat în optimi la Madrid: „Atitudinea de aici mă ajută!”

Irina Begu a lăudat-o pe Shelby Rogers pentru tactica pe care aceasta abordat-o în primul set, atunci când a condus cu scorul de 4-1.

Românca a mai precizat că a fost nevoită să devină mai agresivă în joc, pentru a putea astfel să câştige. De asemenea, Irina Begu a mai mărturisit că iubeşte Madridul, publicul ajutând-o enorm în timpul meciurilor.

„A trebuit să mă adaptez, a avut o tactică bună la început, dar apoi eu am înceut să fiu mai agresivă, să joc mai bine. Iubesc Madridul, mâncarea e minunată, iar altitudinea de aici mă ajută”, a declarat Irina Begu, la finalul meciului.

Reclamă

Irina Begu s-a calificat în optimi la Madrid! Victorie de senzaţie pentru româncă

Irina Begu s-a calificat în optimi la turneul de 1000 de puncte WTA de la Madrid. Românca a trecut în minimum de seturi de Shelby Rogers, favorita numărul 33 a competiţiei. Begu a câştgat cu scorul de 7-5, 6-2.

Irina Begu este singura reprezentantă a României rămasă pe tabloul de simplu de la Madrid. Pe tabloul de dublu, tot în optimi, sunt calificate Monica Niculescu şi Gabriela Ruse.

Irina Begu a început ezitant partida din turul al treilea de la Madrid. Românca s-a văzut condusă cu scorul de 4-1, iar de acolo, şi-a ridicat nivelul de joc, şi a câştigat setul în cele din urmă cu scorul de 7-5.

Reclamă 4 / 0/3

În setul secund, Irina Begu a prestat un joc mult mai consistent. I-a cedat adversarei doar două game-uri, şi a câştigat meciul la capătul a aproape două ore de joc.

În setul al doilea, la scorul de 4-2 pentru Begu, meciul a fost întrerupt pentru aproximativ 20 de minute din cauza ploii.

În optimi, Begu va evolua contra învingătoarei din meciul dintre rusoaica Liudmila Samsonova, locul 18 mondial şi favorită 14, şi letona Jelena Ostapenko, locul 22 WTA şi cap de serie 19.

Premiul pentru accedera în optimi este de 84.900 euro şi 120 puncte WTA.

Irina Begu, lăudată de Martina Navratilova, în sezonul de zgură

Irina Begu a fost lăudată de Martina Navratilova, în sezonul de zgură. Fosta mare campioană susţine că românca se numără printre sportivele de dincolo de top 20 WTA care pot crea surprize pe zgură, la Madrid, Roma şi Paris.

“Irina-Camelia Begu (Nr.35): Iată o statistică surprinzătoare pentru tânăra de 32 de ani din România. Dintre jucătoarele clasate în prezent în Top 50, ea are al treilea cel mai mare număr de victorii în carieră pe zgură, după Simona Halep şi Victoria Azarenka, cu 104.

„Cu siguranţă o posibilă surpriză”, a spus Navratilova. „Nu mi-aş dori să o văd pe partea mea de tablou””, este descrierea româncei din materialul de pe site-ul WTA.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și