Închide meniul

Irina Begu, prima reacţie după ce s-a calificat în optimi la Madrid: „Altitudinea de aici mă ajută!”

Viviana Moraru Publicat: 29 aprilie 2023, 14:52 / Actualizat: 29 aprilie 2023, 20:21

Irina Begu, prima reacţie după ce s-a calificat în optimi la Madrid: „Altitudinea de aici mă ajută!

Irina Begu, în timpul turneului de la Madrid/ Profimedia

  • Irina Begu, prima reacţie după ce s-a calificat în optimi la Madrid
  • Ce a declarat românca

Irina Begu a oferit prima reacţie, după ce s-a calificat în optimi la turneul de o mie de puncte WTA de la Madrid. Românca susţine că a fost nevoită să se adapteze la stilul de joc al adversarei, pentru a o putea astfel învinge. De asemenea, aceasta a mai precizat că iubeşte competiţia din capitala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu a învins-o în minimum de seturi pe Shelby Rogers, scor 7-5, 6-2, pentru a-şi asigura astfel prezenţa în optimile de la Madrid.

Irina Begu, prima reacţie după ce s-a calificat în optimi la Madrid: „Atitudinea de aici mă ajută!”

Irina Begu a lăudat-o pe Shelby Rogers pentru tactica pe care aceasta abordat-o în primul set, atunci când a condus cu scorul de 4-1.

Reclamă

Românca a mai precizat că a fost nevoită să devină mai agresivă în joc, pentru a putea astfel să câştige. De asemenea, Irina Begu a mai mărturisit că iubeşte Madridul, publicul ajutând-o enorm în timpul meciurilor.

„A trebuit să mă adaptez, a avut o tactică bună la început, dar apoi eu am înceut să fiu mai agresivă, să joc mai bine. Iubesc Madridul, mâncarea e minunată, iar altitudinea de aici mă ajută”, a declarat Irina Begu, la finalul meciului.

Reclamă

Irina Begu s-a calificat în optimi la Madrid! Victorie de senzaţie pentru româncă

Irina Begu s-a calificat în optimi la turneul de 1000 de puncte WTA de la Madrid. Românca a trecut în minimum de seturi de Shelby Rogers, favorita numărul 33 a competiţiei. Begu a câştgat cu scorul de 7-5, 6-2.

Irina Begu este singura reprezentantă a României rămasă pe tabloul de simplu de la Madrid. Pe tabloul de dublu, tot în optimi, sunt calificate Monica Niculescu şi Gabriela Ruse.

Irina Begu a început ezitant partida din turul al treilea de la Madrid. Românca s-a văzut condusă cu scorul de 4-1, iar de acolo, şi-a ridicat nivelul de joc, şi a câştigat setul în cele din urmă cu scorul de 7-5.

Reclamă 4 / 0/3

În setul secund, Irina Begu a prestat un joc mult mai consistent. I-a cedat adversarei doar două game-uri, şi a câştigat meciul la capătul a aproape două ore de joc.

În setul al doilea, la scorul de 4-2 pentru Begu, meciul a fost întrerupt pentru aproximativ 20 de minute din cauza ploii.

În optimi, Begu va evolua contra învingătoarei din meciul dintre rusoaica Liudmila Samsonova, locul 18 mondial şi favorită 14, şi letona Jelena Ostapenko, locul 22 WTA şi cap de serie 19.

Premiul pentru accedera în optimi este de 84.900 euro şi 120 puncte WTA.

Irina Begu, lăudată de Martina Navratilova, în sezonul de zgură

Irina Begu a fost lăudată de Martina Navratilova, în sezonul de zgură. Fosta mare campioană susţine că românca se numără printre sportivele de dincolo de top 20 WTA care pot crea surprize pe zgură, la Madrid, Roma şi Paris.

“Irina-Camelia Begu (Nr.35): Iată o statistică surprinzătoare pentru tânăra de 32 de ani din România. Dintre jucătoarele clasate în prezent în Top 50, ea are al treilea cel mai mare număr de victorii în carieră pe zgură, după Simona Halep şi Victoria Azarenka, cu 104.

„Cu siguranţă o posibilă surpriză”, a spus Navratilova. „Nu mi-aş dori să o văd pe partea mea de tablou””, este descrierea româncei din materialul de pe site-ul WTA.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit
WTA • 16:59
Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România - Columbia
AntenaPLAY • 24 mart., 22:33
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Irina Begu s-a retras de la Australian Open
Australian Open • 29 dec., 18:56
Irina Begu s-a retras de la Australian Open 2024! Anunţul de ultim moment făcut de româncă
Sorana Cîrstea, în timpul unui meci
WTA • 18 dec., 10:50
Cum arată clasamentul WTA după ultima actualizare! Care este situaţia româncelor în ierarhia tenisului feminin
Sorana Cîrstea, în timpul turneului Transylvania Open
WTA • 11 dec., 10:44
Sorana Cîrstea conduce în continuare româncele în clasamentul WTA! Cinci jucătoare din România au urcat în ierarhia feminină