Închide meniul

Dan Petrescu, anunţ despre prelungirea contractului la CFR Cluj! Răspunsul dat lui Neluţu Varga: „Vorbim după meciul cu Rapid!”

Viviana Moraru Publicat: 30 aprilie 2023, 13:13

Reclamă
Dan Petrescu, anunţ despre prelungirea contractului la CFR Cluj! Răspunsul dat lui Neluţu Varga: „Vorbim după meciul cu Rapid!

Dan Petrescu, anunţ despre prelungirea contractului la CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Dan Petrescu a făcut un anunţ despre prelungirea contractului la CFR Cluj, şi a dezvăluit ce răspuns i-a oferit lui Neluţu Varga. Antrenorul clujenilor a mărturisit că patronul echipei îl presează să semneze o nouă înţelegere, însă acesta susţine că va lua decizia finală după duelul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid şi CFR Cluj se duelează în etapa a şasea a play-off-ului din Liga 1. Duelul va avea loc luni, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Dan Petrescu, anunţ despre prelungirea contractului la CFR Cluj | Răspunsul dat lui Neluţu Varga

Dan Petrescu susţine că Neluţu Varga i-a oferit un nou contract la CFR Cluj, care se întinde pe cinci sezoane. „Bursucul” a declarat că încă nu şi-a pus semnătura pe el, deşi patronul din Gruia a insistat pentru acest fapt.

Pe de altă parte, Dan Petrescu a oferit declaraţii şi despre o posibilă plecare a lui Neluţu Varga de la trupa campioană. Tehnicianul susţine că patronul nu are astfel de intenţii, din moment ce îi propune o înţelegere valabilă pe cinci sezoane.

„E motivat, de aia mi-a și propus 5 ani de contract. Cred că nu propunea așa ceva dacă avea probleme. Și azi m-a stresat, hai să facem contractul.

Reclamă

Și i-am zis să așteptăm meciul cu Rapid ca să avem timp să vorbim despre el. I-am zis că sunt de acord, el vrea să semnez. Dacă vrea să semnez un contract pe 5 ani, nu cred că are probleme sau vrea să plece din fotbal. Altfel nu mi-ar fi propus acest contract”, a declarat Dan Petrescu, în conferinţa e presă premergătoare duelului cu Rapid.

Dan Petrescu a rupt tăcerea despre scandalul dintre Burcă şi Muhar

Dan Petrescu a rupt tăcerea despre scandalul dintre Burcă şi Muhar. Antrenorul campioanei a spus că a existat o ceartă între cei doi jucători, dar a precizat că lucrurile s-au reglat.

„N-au avut o altercație. Nu a fost o altercație, a fost o ceartă. În niciun caz nu s-au bătut, nu s-au atins nici măcar nu s-au apropiat. I-am lăsat să vorbească pentru că mie îmi plac chestiile astea. Să văd că jucătorii vor, aveau păreri diferite. A avut fiecare ce a avut de zis după care antrenamentul a continuat.

Reclamă 4 / 0/3

Asta arată să fii o echipă pentru că dacă nu-ți pasă taci din gură și stai, dar doi jucători cu personalitatea lui Muhar și Burcă, normal, au ceva de zis mereu”, a spus Dan Petrescu în conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Rapid.

Dan Petrescu a spus că şi el devenea nervos la antrenamente şi chiar se certa cu Hagi şi Popescu.

„(n.r. vă pierdeați cumpătul?) Mereu. Hagi și Popescu sunt martori. Cu ei mă certam mereu. Ne certam grav, dar stăteam în cameră și ‘gata, a trecut. Asta e viața’. Nu erau certuri cum sunt astăzi, erau mult mai grave. Noi eram toți învingători, cu mentalitate și la antrenamente nu acceptam să pierdem.

La orice echipă se întâmplă, dar cred că s-a accentuat la noi. Mi se pare că e ceva normal. Nu sunt de acord când sar unul la altul, atunci trebuie să intervină antrenorul”, a mai spus Dan Petrescu.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și