Închide meniul

Dan Petrescu, anunţ despre prelungirea contractului la CFR Cluj! Răspunsul dat lui Neluţu Varga: „Vorbim după meciul cu Rapid!”

Viviana Moraru Publicat: 30 aprilie 2023, 13:13

Reclamă
Dan Petrescu, anunţ despre prelungirea contractului la CFR Cluj! Răspunsul dat lui Neluţu Varga: „Vorbim după meciul cu Rapid!

Dan Petrescu, anunţ despre prelungirea contractului la CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Dan Petrescu a făcut un anunţ despre prelungirea contractului la CFR Cluj, şi a dezvăluit ce răspuns i-a oferit lui Neluţu Varga. Antrenorul clujenilor a mărturisit că patronul echipei îl presează să semneze o nouă înţelegere, însă acesta susţine că va lua decizia finală după duelul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid şi CFR Cluj se duelează în etapa a şasea a play-off-ului din Liga 1. Duelul va avea loc luni, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Dan Petrescu, anunţ despre prelungirea contractului la CFR Cluj | Răspunsul dat lui Neluţu Varga

Dan Petrescu susţine că Neluţu Varga i-a oferit un nou contract la CFR Cluj, care se întinde pe cinci sezoane. „Bursucul” a declarat că încă nu şi-a pus semnătura pe el, deşi patronul din Gruia a insistat pentru acest fapt.

Pe de altă parte, Dan Petrescu a oferit declaraţii şi despre o posibilă plecare a lui Neluţu Varga de la trupa campioană. Tehnicianul susţine că patronul nu are astfel de intenţii, din moment ce îi propune o înţelegere valabilă pe cinci sezoane.

„E motivat, de aia mi-a și propus 5 ani de contract. Cred că nu propunea așa ceva dacă avea probleme. Și azi m-a stresat, hai să facem contractul.

Reclamă

Și i-am zis să așteptăm meciul cu Rapid ca să avem timp să vorbim despre el. I-am zis că sunt de acord, el vrea să semnez. Dacă vrea să semnez un contract pe 5 ani, nu cred că are probleme sau vrea să plece din fotbal. Altfel nu mi-ar fi propus acest contract”, a declarat Dan Petrescu, în conferinţa e presă premergătoare duelului cu Rapid.

Dan Petrescu a rupt tăcerea despre scandalul dintre Burcă şi Muhar

Dan Petrescu a rupt tăcerea despre scandalul dintre Burcă şi Muhar. Antrenorul campioanei a spus că a existat o ceartă între cei doi jucători, dar a precizat că lucrurile s-au reglat.

„N-au avut o altercație. Nu a fost o altercație, a fost o ceartă. În niciun caz nu s-au bătut, nu s-au atins nici măcar nu s-au apropiat. I-am lăsat să vorbească pentru că mie îmi plac chestiile astea. Să văd că jucătorii vor, aveau păreri diferite. A avut fiecare ce a avut de zis după care antrenamentul a continuat.

Reclamă 4 / 0/3

Asta arată să fii o echipă pentru că dacă nu-ți pasă taci din gură și stai, dar doi jucători cu personalitatea lui Muhar și Burcă, normal, au ceva de zis mereu”, a spus Dan Petrescu în conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Rapid.

Dan Petrescu a spus că şi el devenea nervos la antrenamente şi chiar se certa cu Hagi şi Popescu.

„(n.r. vă pierdeați cumpătul?) Mereu. Hagi și Popescu sunt martori. Cu ei mă certam mereu. Ne certam grav, dar stăteam în cameră și ‘gata, a trecut. Asta e viața’. Nu erau certuri cum sunt astăzi, erau mult mai grave. Noi eram toți învingători, cu mentalitate și la antrenamente nu acceptam să pierdem.

La orice echipă se întâmplă, dar cred că s-a accentuat la noi. Mi se pare că e ceva normal. Nu sunt de acord când sar unul la altul, atunci trebuie să intervină antrenorul”, a mai spus Dan Petrescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și