Închide meniul

Dan Petrescu a rupt tăcerea despre scandalul dintre Burcă şi Muhar: „A fost o ceartă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 aprilie 2023, 17:10

Reclamă
Dan Petrescu a rupt tăcerea despre scandalul dintre Burcă şi Muhar: „A fost o ceartă!

Dan Petrescu a ruptă tăcerea despre scandalul dintre Burcă şi Muhar

Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe / Hepta

Dan Petrescu a rupt tăcerea despre scandalul dintre Burcă şi Muhar. Antrenorul campioanei a spus că a existat o ceartă între cei doi jucători, dar a precizat că lucrurile s-au reglat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Burcă şi Carlo Muhar au avut un conflict la unul dintre antrenamente. Ulterior, cei doi chiar au ieşit la masă, iar lucrurile s-au calmat.

Dan Petrescu a rupt tăcerea despre scandalul dintre Burcă şi Muhar

„N-au avut o altercație. Nu a fost o altercație, a fost o ceartă. În niciun caz nu s-au bătut, nu s-au atins nici măcar nu s-au apropiat. I-am lăsat să vorbească pentru că mie îmi plac chestiile astea. Să văd că jucătorii vor, aveau păreri diferite. A avut fiecare ce a avut de zis după care antrenamentul a continuat. 

Asta arată să fii o echipă pentru că dacă nu-ți pasă taci din gură și stai, dar doi jucători cu personalitatea lui Muhar și Burcă, normal, au ceva de zis mereu”, a spus Dan Petrescu în conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Rapid.

Dan Petrescu a spus că şi el devenea nervos la antrenamente şi chiar se certa cu Hagi şi Popescu.

Reclamă

„(n.r. vă pierdeați cumpătul?) Mereu. Hagi și Popescu sunt martori. Cu ei mă certam mereu. Ne certam grav, dar stăteam în cameră și ‘gata, a trecut. Asta e viața’. Nu erau certuri cum sunt astăzi, erau mult mai grave. Noi eram toți învingători, cu mentalitate și la antrenamente nu acceptam să pierdem.

La orice echipă se întâmplă, dar cred că s-a accentuat la noi. Mi se pare că e ceva normal. Nu sunt de acord când sar unul la altul, atunci trebuie să intervină antrenorul”, a mai spus Dan Petrescu.

Antrenorul campioanei a spus că încă este supărat pentru eliminarea din Cupa României. CFR Cluj a pierdut clar semifinala cu Sepsi, scor 0-3.

Reclamă 4 / 0/3

Nu îmi trece supărarea așa repede. Normal că nu poate să îmi treacă, dar la fotbal totul e trecător, ca în viață. Poate sufăr mai mult decât ar trebui când pierd un meci, asta nu e bine nici pentru sănătatea mea, nici pentru echipă.

Aștept o reacție pozitivă din partea jucătorilor. Au fost scuze normale, chiar dacă e greu să accepți ca echipa ta să joace așa. Dar ținând cont de câte meciuri au jucat și de oboseala acumulată… După atâtea transferuri prin străinătate, prin România, nici nu mai știm pe unde suntem. Am avut 57 de meciuri cu 100 și ceva de ședințe video.

Oboseala maximă a făcut să pierdem. E bine că nu am avut meci la 3 zile, am avut 5 zile (n.r. – pauză), puțin timp să ne odihnim. Am văzut jucătorii mai bine la antrenament, sper să fie o reacție bună la meciul cu Rapid”, a mai declarat antrenorul CFR-ului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și