Închide meniul

Iga Swiatek s-a calificat prima dată în carieră în sferturi, la Madrid

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2023, 8:54

Reclamă
Iga Swiatek s-a calificat prima dată în carieră în sferturi, la Madrid

Iga Swiatek s-a calificat prima dată în carieră în sferturi, la la Madrid

Iga Swiatek, la Madrid / Profimedia

Iga Swiatek s-a calificat prima dată în carieră în sferturi, la Madrid. Ea a trecut cu 6-4, 6-7, 6-3, de Ekaterina Alexandrova, cap de serie numărul 16.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Swiatek a avut nevoie de 2 ore şi 25 de minute pentru a trece mai departe. Confruntarea s-a încheiat după ora 01:00 dimineaţa la Madrid.

Iga Swiatek s-a calificat prima dată în carieră în sferturi, la Madrid

Swiatek o va întâlni în sferturi pe croata Petra Martic, cap de serie numărul 27, care a trecut, scor 6-3, 7-6, de sportiva cehă Barbora Krejcikova, cap de serie nr. 11.

În singura sa apariţie anterioară la Madrid, Swiatek a fost eliminată de Ashleigh Barty în optimi de finală în 2021. Swiatek a ratat turneul anul trecut, din cauza unei accidentări la umăr.

Irina Begu – Maria Sakkari, în sferturile de finală de la Madrid

Irina Begu – Maria Sakkari e duelul din sferturile de finală de la Madrid. Sakkari, locul 9 mondial şi favorită 9, s-a calificat, luni, în sferturi la turneul WTA de categorie 1000 de la Madrid, unde o va întâlni pe Irina Begu, locul 35 mondial şi cap de serie 31.

Reclamă
Reclamă

Sakkari a trecut în optimi de spaniola Paula Badosa, locul 42 mondial şi cap de serie 26, scor 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră şi 28 de minute.

Begu şi Sakkari s-au mai întâlnit de trei ori, jucătoarea din Grecia impunându-se de două ori, iar românca o dată.

Accederea în sferturile competiției de la Madrid este recompensată cu 161.525 de euro şi 15 puncte WTA.

Reclamă

Irina Begu, prima rachetă a României

Irina Begu a deveni prima rachetă a României. Aceasta a depăşit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA live. Begu e pe 27, cu 1443 de puncte, în timp ce Simo e pe 29, cu 1350 de puncte.

Dacă va ajunge în semifinalele de la Madrid, ea va urca până pe poziția a 25-a. Dacă va merge până la capăt la turneul iberic, ea va ajunge pe locul 15, cu 2228 de puncte.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:05

Al Nassr – Al Rayyan LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY! Cristiano Ronaldo a revenit în lot! Al Wasl – Al Ahli începe la ora 19:00

13:20

„Cu ochii închişi l-aş lua!” Marius Şumudică vrea să aducă un internaţional român la Rapid: „Am în cap această idee”

12:53

Radu Petrescu va arbitra Aston Villa – Bayern Munchen! Meci de gală pentru centralul român în UEFA Champions League

12:39

VIDEOBernadette Szocs, înfrângere în proba de dublu la China Smash 2024! Românca îşi poate lua revanşa la simplu (15:20, AntenaPLAY)

12:23

NEWS ALERTAntoine Griezmann şi-a anunţat retragerea din naţionala Franţei: „Închei acest capitol din viaţa mea!”

12:14

„M-a dezgustat!” Marius Şumudică, replică dură pentru Viorel Moldovan după Rapid – Oţelul 0-0: „Nu înţeleg nemulţumirea”

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și