Închide meniul

Iga Swiatek s-a calificat prima dată în carieră în sferturi, la Madrid

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2023, 8:54

Reclamă
Iga Swiatek s-a calificat prima dată în carieră în sferturi, la Madrid

Iga Swiatek s-a calificat prima dată în carieră în sferturi, la la Madrid

Iga Swiatek, la Madrid / Profimedia

Iga Swiatek s-a calificat prima dată în carieră în sferturi, la Madrid. Ea a trecut cu 6-4, 6-7, 6-3, de Ekaterina Alexandrova, cap de serie numărul 16.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Swiatek a avut nevoie de 2 ore şi 25 de minute pentru a trece mai departe. Confruntarea s-a încheiat după ora 01:00 dimineaţa la Madrid.

Iga Swiatek s-a calificat prima dată în carieră în sferturi, la Madrid

Swiatek o va întâlni în sferturi pe croata Petra Martic, cap de serie numărul 27, care a trecut, scor 6-3, 7-6, de sportiva cehă Barbora Krejcikova, cap de serie nr. 11.

În singura sa apariţie anterioară la Madrid, Swiatek a fost eliminată de Ashleigh Barty în optimi de finală în 2021. Swiatek a ratat turneul anul trecut, din cauza unei accidentări la umăr.

Irina Begu – Maria Sakkari, în sferturile de finală de la Madrid

Irina Begu – Maria Sakkari e duelul din sferturile de finală de la Madrid. Sakkari, locul 9 mondial şi favorită 9, s-a calificat, luni, în sferturi la turneul WTA de categorie 1000 de la Madrid, unde o va întâlni pe Irina Begu, locul 35 mondial şi cap de serie 31.

Reclamă
Reclamă

Sakkari a trecut în optimi de spaniola Paula Badosa, locul 42 mondial şi cap de serie 26, scor 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră şi 28 de minute.

Begu şi Sakkari s-au mai întâlnit de trei ori, jucătoarea din Grecia impunându-se de două ori, iar românca o dată.

Accederea în sferturile competiției de la Madrid este recompensată cu 161.525 de euro şi 15 puncte WTA.

Reclamă

Irina Begu, prima rachetă a României

Irina Begu a deveni prima rachetă a României. Aceasta a depăşit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA live. Begu e pe 27, cu 1443 de puncte, în timp ce Simo e pe 29, cu 1350 de puncte.

Dacă va ajunge în semifinalele de la Madrid, ea va urca până pe poziția a 25-a. Dacă va merge până la capăt la turneul iberic, ea va ajunge pe locul 15, cu 2228 de puncte.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:28

Dinamo a ratat calificarea în LEN Euro Cup. Eşec cu VK Sabac

15:07

Eliza Buceschi şi-a anunţat retragerea de la naţionala României, la 31 de ani! „I-am comunicat decizia selecţionerului”

14:51

Sepsi – FCSB LIVE TEXT, 21:30! Schimbări în primul 11, la campioana României, pentru derby-ul etapei . Echipele probabile

14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și