Închide meniul

Irina Begu – Maria Sakkari, în sferturile de finală de la Madrid. Begu e condusă la directe

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 mai 2023, 20:34

Irina Begu – Maria Sakkari e duelul din sferturile de finală de la Madrid. Sakkari, locul 9 mondial şi favorită 9, s-a calificat, luni, în sferturi la turneul WTA de categorie 1000 de la Madrid, unde o va întâlni pe Irina Begu, locul 35 mondial şi cap de serie 31.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sakkari a trecut în optimi de spaniola Paula Badosa, locul 42 mondial şi cap de serie 26, scor 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră şi 28 de minute.

Irina Begu – Maria Sakkari, în sferturile de finală de la Madrid

Begu şi Sakkari s-au mai întâlnit de trei ori, jucătoarea din Grecia impunându-se de două ori, iar românca o dată.

Accederea în sferturi la Madrid este recompensată cu 161.525 de euro şi 15 puncte WTA.

Irina Begu, prima reacție după calificarea în „sferturi” la WTA Madrid

Irina Begu a oferit prima reacție după calificarea în „sferturi” la WTA Madrid. Românca a învins-o în optimile de finală pe Liudmila Samsonova, scor 6-4, 6-4.

Reclamă

”Samsonova a început foarte bine meciul, dar ulterior mi-am intart și eu în ritm și am făcut mai puține greșeli. Mă bucur că am reușit să câștig și să mă calific.

Vă mulțumesc pentru că ați venit. Sunt mulți români aici, mai ales la Madrid. Vă mulțumesc și vă aștept la următorul meci”, a declarat Irina Begu la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Begu și-a egalat cea mai bună performanță de la Madrid, acolo unde a mai atins sferturile, în 2015 și 2016, fiind eliminată de Petra Kvitova, respectiv de Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Irina Begu, prima rachetă a României

Irina Begu a deveni prima rachetă a României. Aceasta a depăşit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA live. Begu e pe 27, cu 1443 de puncte, în timp ce Simo e pe 29, cu 1350 de puncte.

Dacă va ajunge în semifinalele de la Madrid, ea va urca până pe poziți 25-a. Dacă va merge până la capăt la turneul iberic, ea va ajunge pe locul 15, cu 2228 de puncte.

Recomandări
  • Irina Begu – Maria Sakkari, în sferturile de finală de la Madrid
  • Begu e condusă la directe

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și