Închide meniul

Șeful de la Red Bull asigură că nu vor exista ordine de echipă: „Max Verstappen și Sergio Perez sunt liberi să se dueleze pentru titlu!”

Sebastian Cristian Publicat: 2 mai 2023, 17:11

Reclamă
Șeful de la Red Bull asigură că nu vor exista ordine de echipă: Max Verstappen și Sergio Perez sunt liberi să se dueleze pentru titlu!”

Șeful de la Red Bull asigură că nu vor exista ordine de echipă

Foto: Profimedia

Șeful de la Red Bull asigură că nu vor exista ordine de echipă. Christian Horner are mare încredere că piloții săi vor avea parte de un duel curat și nu vor exista accidente între cei doi pe parcursul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Perez a câștigat Marele Premiu al Azerbaidjanului, a patra etapă a sezonului, și s-a apropiat la numai 6 puncte de Max Verstappen în clasamentul general. Cei doi ocupă primele poziții, cu 93, respectiv 87 de puncte, la mare distanță de urmăritori.

Șeful de la Red Bull asigură că nu vor exista ordine de echipă: „Max Verstappen și Sergio Perez sunt liberi să se dueleze pentru titlu!”

„În momentul actual sunt doar ei doi în lupta pentru titlu. Există o diferență față de restul piloților, dar mai sunt totuși 19 curse până la finalul sezonului. Va fi foarte mult racing și vor fi multe circuite diferite ca stil, deci vor fi multe schimbări între ei.

Fiabilitatea va fi un factor cheie, acesta fiind aspectul pe care încercăm să-l îmbunătățim pentru ambii noștri piloți. Sunt doar 6 puncte intre Max Verstappen și Sergio Perez, iar asta arată că amândoi sunt piloți competitivi.

Ambii își doresc să câștige, din acest motiv i-am și ales. Sunt liberi să se dueleze pentru titlu. Au fost liberi și în cursa din Azerbaidjan, și în restul sezonului”, a declarat Christian Horner, șeful de la Red Bull Racing, după cursa de la Baku, potrivit autosport.com

Reclamă

Sergio Perez a câștigat Marele Premiu al Azerbaidjanului! Max Verstappen, învins de colegul de echipă pe străzile din Baku

Sergio Perez a câștigat Marele Premiu al Azerbaidjanului! Max Verstappen a fost învins de colegul de echipă pe străzile din Baku. Charles Leclerc a completat podiumul, primul pentru el și Scuderia Ferrari în acest sezon.

Următoarea cursă va avea loc în weekend-ul 5-7 mai, în Statele Unite ale Americii, pe circuitul din Miami.

Deși a plecat de pe locul 3 în cursă, Sergio Perez s-a descurcat excelent și și-a trecut în cont cea de-a doua victorie a sezonului, după cea din Arabia Saudită. Charles Leclerc a plecat din pole position, însă monopostul Ferrari nu a fost suficient de rapid în fața celor de la Red Bull.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul pentru victorie s-a dat ulterior între Sergio Perez și Max Verstappen, iar mexicanul a avut câștig de cauză, intrând la boxe atunci când Safety Car-ul era pe circuit. Văzut lider, Sergio Perez a menținut un ritm excelent și nu a fost pus în pericol de Max Verstappen, care a încheiat pe locul 2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și