Închide meniul

Lionel Messi, ofertă de 400 de milioane de euro pe an de la Al-Hilal

Dan Roșu Publicat: 4 mai 2023, 9:09

Reclamă
Lionel Messi, ofertă de 400 de milioane de euro pe an de la Al-Hilal

Lionel Messi, ofertă de 400 de milioane de euro de la Al-Hilal

Lionel Messi, în Arabia Saudită / Profimedia

Lionel Messi a primit o nouă ofertă de 400 de milioane de euro pe an de la Al-Hilal. Starul argentinian e suspendat două săptămâni de PSG și ultrașii parizieni l-au înjurat copios. Astfel că despărțirea de campioana din Hexagon pare iminentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Hilal vrea să echilibreze duelul cu Al-Nassr la nivel de vedete, după venirea lui Cristiano Ronaldo și pune din nou pe masă, după o lună, 400 de milioane de euro, dublă față de ce primește anual starul portughez, informează The Telegraph.

Lionel Messi, ofertă de 400 de milioane de euro de la Al-Hilal

Campionul mondial argentinian a fost suspendat marţi de actualul său club, Paris Saint-Germain, pentru două săptămâni, după ce a mers în Arabia Saudită fără permisiunea grupării. Messi acceptase anterior un acord de principiu pentru a rămâne la PSG, dar, în urma acţiunii disciplinare, nu-şi va prelungi contractul.

Posibilul transfer al lui Messi ar fi cea mai recentă mişcare a Arabiei Saudite de a bulversa lumea sportului profesionist, notează Bloomberg. Pe lângă recenta semnătură a lui Ronaldo, ţara a finanţat liga LIV Golf, iar fondul său suveran de investiţii (PIF) a cumpărat clubul Newcastle United din Premier League.

Arabia Saudită, investiții uriașe

Fondul suveran de investiţii saudit a luat în calcul, de asemenea, adăugarea unei curse de Formula 1 la investiţiile sale în sport, au declarat în ianuarie pentru Bloomberg News persoane familiare cu acest subiect.

Reclamă

Investiţiile PIF în sport şi în jocurile de noroc competitive – şi demersurile de a aduce evenimente sportive majore în regat – sunt parţial o încercare de a stimula puterea de influenţă saudită, în timp ce criticii spun că astfel de tranzacţii sunt „sportswashing”, adică o încercare de a îmbunătăţi imaginea naţiunii şi de a distrage atenţia de lîncălcări ale drepturilor omului.

Pep Guardiola a răspuns fără să stea pe gânduri când a fost întrebat cine e mai bun dintre Messi şi Haaland

Pep Guardiola a răspuns fără să stea pe gânduri când a fost întrebat cine e mai bun dintre Messi şi Haaland. Antrenorul de la City a spus că Messi este cel mai bun jucător pe care l-a antrenat vreodată.

„Messi sau Haaland? Nu poți să compari niciun jucător cu Messi. Leo este jucătorul complet, cel mai bun pe care l-am văzut vreodată. Viziune, pase, competitivitate, multe lucruri…să sperăm că Haaland se va apropia de Leo, ar fi minunat pentru noi„, a spus Pep Guardiola, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și