Închide meniul

Lionel Messi, ofertă de 400 de milioane de euro pe an de la Al-Hilal

Dan Roșu Publicat: 4 mai 2023, 9:09

Reclamă
Lionel Messi, ofertă de 400 de milioane de euro pe an de la Al-Hilal

Lionel Messi, ofertă de 400 de milioane de euro de la Al-Hilal

Lionel Messi, în Arabia Saudită / Profimedia

Lionel Messi a primit o nouă ofertă de 400 de milioane de euro pe an de la Al-Hilal. Starul argentinian e suspendat două săptămâni de PSG și ultrașii parizieni l-au înjurat copios. Astfel că despărțirea de campioana din Hexagon pare iminentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Hilal vrea să echilibreze duelul cu Al-Nassr la nivel de vedete, după venirea lui Cristiano Ronaldo și pune din nou pe masă, după o lună, 400 de milioane de euro, dublă față de ce primește anual starul portughez, informează The Telegraph.

Lionel Messi, ofertă de 400 de milioane de euro de la Al-Hilal

Campionul mondial argentinian a fost suspendat marţi de actualul său club, Paris Saint-Germain, pentru două săptămâni, după ce a mers în Arabia Saudită fără permisiunea grupării. Messi acceptase anterior un acord de principiu pentru a rămâne la PSG, dar, în urma acţiunii disciplinare, nu-şi va prelungi contractul.

Posibilul transfer al lui Messi ar fi cea mai recentă mişcare a Arabiei Saudite de a bulversa lumea sportului profesionist, notează Bloomberg. Pe lângă recenta semnătură a lui Ronaldo, ţara a finanţat liga LIV Golf, iar fondul său suveran de investiţii (PIF) a cumpărat clubul Newcastle United din Premier League.

Arabia Saudită, investiții uriașe

Fondul suveran de investiţii saudit a luat în calcul, de asemenea, adăugarea unei curse de Formula 1 la investiţiile sale în sport, au declarat în ianuarie pentru Bloomberg News persoane familiare cu acest subiect.

Reclamă

Investiţiile PIF în sport şi în jocurile de noroc competitive – şi demersurile de a aduce evenimente sportive majore în regat – sunt parţial o încercare de a stimula puterea de influenţă saudită, în timp ce criticii spun că astfel de tranzacţii sunt „sportswashing”, adică o încercare de a îmbunătăţi imaginea naţiunii şi de a distrage atenţia de lîncălcări ale drepturilor omului.

Pep Guardiola a răspuns fără să stea pe gânduri când a fost întrebat cine e mai bun dintre Messi şi Haaland

Pep Guardiola a răspuns fără să stea pe gânduri când a fost întrebat cine e mai bun dintre Messi şi Haaland. Antrenorul de la City a spus că Messi este cel mai bun jucător pe care l-a antrenat vreodată.

„Messi sau Haaland? Nu poți să compari niciun jucător cu Messi. Leo este jucătorul complet, cel mai bun pe care l-am văzut vreodată. Viziune, pase, competitivitate, multe lucruri…să sperăm că Haaland se va apropia de Leo, ar fi minunat pentru noi„, a spus Pep Guardiola, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și