Închide meniul

Suporterii PSG-ului s-au strâns în fața sediului clubului și l-au înjurat pe Lionel Messi!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 3 mai 2023, 23:46

Suporterii PSG-ului s-au strâns în fața sediului clubului și l-au înjurat pe Lionel Messi!

Suporterii PSG-ului s-au strâns în fața sediului clubului și l-au înjurat pe Lionel Messi

Suporteri PSG / Twitter

Suporterii PSG-ului s-au strâns în fața sediului clubului și l-au înjurat pe Lionel Messi! Starul argentinian a fost suspendat pentru două săptămâni de PSG, după ce a făcut o vizită în Arabia Saudită, deși clubul nu i-a dat permisiunea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miercuri, ultrașii campioanei Franței s-au adunat în fața sediului clubului, unde au protestat, fiind nemulțumiți de situația în care se află echipa.

Suporterii PSG-ului s-au strâns în fața sediului clubului și l-au înjurat pe Lionel Messi

Sute de suporteri ai PSG-ului au protestat, miercuri, în faţa sediului clubului francez, ei arătându-şi nemulţumirea faţă de situaţia echipei, relatează AFP.

„Ne-am săturat de mercenari! Messi trebuie dat afară! Trebuie să fie dat afară Nasser (n.r. Al-Khelaifi, preşedintele clubului)”, „Conducerea, demisia!” sau chiar „Paris suntem noi”, au scandat suporterii.

Reclamă

Unii fani, cu fumigene în mână, i-au menţionat în special pe Messi şi Neymar şi au afişat bannere prin care le-au cerut acestora să depună eforturi pentru echipă.

„Suntem sincer îngrijoraţi în privinţa viitorului clubului nostru”, se arată într-un comunicat al Collectif Ultras Paris, în care fanii se întreabă dacă „avionul mai are pilot”.

Reclamă 4 / 0/3

Duminică, PSG a fost învinsă acasă de Lorient, scor 3-1, în etapa a 33-a din Ligue 1.

L’Equipe anunţă plecarea lui Lionel Messi de la PSG

„Ruptura este definitivă”, o spune răspicat L’Equipe, care e citată de Mundo Deportivo. Asta în situaţia în care Messi aşteaptă o revenire spectaculoasă la Barcelona, fiind dorit însă însistent şi în Arabia Saudită, unde ar putea relua rivalitatea cu Cristiano Ronaldo.

Messi a avut o cădere de formă după câştigarea Campionatului Mondial din Qatar, una care i-a dezamăgit pe fani. 31 de goluri şi 34 de pase decisive şi-a trecut în cont Lionel în tricoul lui PSG, de la venirea în Ligue 1.

Toate detaliile contractului pregătit de Barcelona pentru Lionel Messi

Jurnaliștii de la sport.es au publicat date din contractul pe care Barcelona i l-a pregătit lui Lionel Messi. Astfel, campionul mondial cu Argentina ar urma să primească un salariu brut de 25 de milioane de euro, pe an. Suma pregătită de catalani reprezintă un sfert din salariul pe care Messi îl câștiga înainte să o părăsească pe Barcelona, respectiv 100 de milioane de euro.

În realitate, salariul lui Messi va fi mult mai mic. După plătirea taxelor la stat, starul argentinian va rămâne cu aproximativ 13 milioane de euro. Cu alte cuvinte, Messi va avea aproape același salariu cu cel al lui Robert Lewandowski, unul dintre cei mai bine plătiți jucători de pe „Camp Nou”.

Aceeași sursă a mai dezvăluit faptul că Messi ar urma să semneze un contract care se va întinde pe două sezoane. Însă, acesta va conține o clauză conform căreia Messi va putea denunța înțelegerea, dacă va dori, la finalul sezonului 2023/2024.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și