Închide meniul

Dinamo – Unirea Dej 0-0. „Câinii” lui Ovidiu Burcă au făcut un nou pas greșit în Liga 2

Viviana Moraru Publicat: 6 mai 2023, 16:40

Reclamă
Dinamo – Unirea Dej 0-0. „Câinii lui Ovidiu Burcă au făcut un nou pas greșit în Liga 2

Dinamo - Unirea Dej

Foto: Antena Sport

Dinamo – Unirea Dej 0-0, în etapa a şaptea din play-off-ul Ligii a 2-a. „Câinii” lui Ovidiu Burcă îşi continuă lupta pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc, însă promovarea directă este din ce în ce mai departe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo nu a mai câştigat de patru runde în Liga a 2-a și se clasează doar pe locul 4 în clasamentul Ligii secunde.

Dinamo – Unirea Dej 0-0

Update: Cum arată clasamentul în play-off-ul din Liga 2:

1. Poli Iaşi – 52 de puncte
2. CSA Steaua – 48 de puncte
3. Oţelul Galaţi – 45 de puncte
4. Dinamo – 40 de puncte
5. Gloria Buzău – 38 de puncte
6. Unirea Dej – 36 de puncte

Foto: Captură Flashscore

Final: Dinamo – Unirea Dej 0-0!

Reclamă

Update: Nemulțumiri între jucătorii celor două echipe. Au intervenit și oamenii din staff, mai multe cartonașe fiind arătate.

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Larrucea, N. Roșu, Iglesias, D. Irimia – A. Bani, Ghezali
Rezerve: Oncescu, Bena, I.Roșu, Borcea, Borușanu, Șerban, Buleică, Al. Pop, Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Unirea Dej: Răilea – Gîț, D. Pop, Chira, Maftei – Militaru, Ad. Pop, Matiș – Al. Pop, Cocian, Blaj
Rezerve: Chindriș, Checicheș, Buta, Cătinean, An. Pop, Burdeț, Fulga, Bogdan, Frăsineanu
Antrenor: Dragoș Militaru

Dinamo a remizat în utima etapă, cu Gloria Buzău, într-un meci desfăşurat în deplasare. Trupa lui Ovidiu Burcă s-a văzut condusă cu 2-0 încă din minutul 14, însă a reuşit să revină, şi să obţintă un punct.

„Câinii” sunt pe locul patru înaintea meciurilor din runda a şaptea de play-off, din Lga a 2-a. Dinamo are 39 de puncte, la şase puncte distanţă de Oţelul, care ocupă al doilea loc care asigură promovarea directă.

De cealaltă parte, Unirea Dej este pe ultimul loc în play-off, cu 35 de puncte, însă se luptă pentru un loc de baraj.

În partida tur, Dinamo a obţinut un succes categoric. „Câinii” s-au impus cu scorul de 3-0, pe terenul celor de la Unirea Dej, după golul marcat de Gorka Larrucea şi „dubla” lui Dani Iglesias.

Andrei Nicolescu a criticat arbitrajul după ultimul meci al lui Dinamo

Andrei Nicolescu a criticat arbitrajul după Gloria Buzău – Dinamo 2-2. Preşedintele „câinilor roşii” a făcut apel ca Dinamo să fie arbitrată corect.

Reclamă

Preşedintele lui Dinamo a acuzat că un jucător al lui Gloria Buzău trebuia eliminat.

„Am și eu un semnal de alarmă de tras. Am tot tăcut, am zis că sunt greșeli umane. Mă refer la faza penalty-ului. Dai penalty, dai al doilea galben. Etapă de etapă ni se întâmplă lucruri. Vă rog frumos, aveți personalitate. Aveți prezentă de spirit. Dați ce e al lui Dinamo.

Există tendința ca pentru echipele mediatizate arbitrul să dea mai puțin. Cu Steaua și Iași au fost mici chestii. Azi am scăpat de blestem, am reușit să plecăm neînvinși din deplasare. Ne dormim să luptăm pentru fiecare punct. Se cunoaște că Dani Iglesias lipsește.

Există multe probleme la această echipă. Nu e totul roz peste noapte. Această echipă a luptat cu niște lipsuri care păreau insurmontabile. A fost o fază simplă, 11 metri și galben, apoi altfel se duce jocul. Noi ne vom lupta în toate mecurile, asta e. Rugăminte mare: dați-ne ce e al nostru!”, a declarat Andrei Nicolescu după Gloria Buzău – Dinamo 2-2, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! 13:25 LIVE VIDEOYokohama – Al Ain 0-1, în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B 13:01 Norvegia – Cehia și SUA – Germania (21:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” Vezi toate știrile
Citește și