Închide meniul

Andrei Nicolescu a criticat arbitrajul după Gloria Buzău – Dinamo 2-2: „Am un semnal de alarmă de tras”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 mai 2023, 21:05

Andrei Nicolescu a criticat arbitrajul după Gloria Buzău – Dinamo 2-2: Am un semnal de alarmă de tras”

Andrei Nicolescu a criticat arbitrajul după Gloria Buzău - Dinamo 2-2

Andrei Nicolescu la AS.ro

Andrei Nicolescu a criticat arbitrajul după Gloria Buzău – Dinamo 2-2. Preşedintele „câinilor roşii” a făcut apel ca Dinamo să fie arbitrată corect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele lui Dinamo a acuzat că un jucător al lui Gloria Buzău trebuia eliminat.

Andrei Nicolescu a criticat arbitrajul după Gloria Buzău – Dinamo 2-2

Am și eu un semnal de alarmă de tras. Am tot tăcut, am zis că sunt greșeli umane. Mă refer la faza penalty-ului. Dai penalty, dai al doilea galben. Etapă de etapă ni se întâmplă lucruri. Vă rog frumos, aveți personalitate. Aveți prezentă de spirit. Dați ce e al lui Dinamo.

Există tendința ca pentru echipele mediatizate arbitrul să dea mai puțin. Cu Steaua și Iași au fost mici chestii. Azi am scăpat de blestem, am reușit să plecăm neînvinși din deplasare. Ne dormim să luptăm pentru fiecare punct. Se cunoaște că Dani Iglesias lipsește.

Există multe probleme la această echipă. Nu e totul roz peste noapte. Această echipă a luptat cu niște lipsuri care păreau insurmontabile. A fost o fază simplă, 11 metri și galben, apoi altfel se duce jocul. Noi ne vom lupta în toate mecurile, asta e. Rugăminte mare: dați-ne ce e al nostru!”, a declarat Andrei Nicolescu după Gloria Buzău – Dinamo 2-2, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Gloria Buzău – Dinamo 2-2! „Câinii roșii” au luat un punct la Buzău după ce au fost conduşi cu 2-0

„Câinii roșii” au luat un punct la Buzău, după ce au fost conduşi cu 2-0. Lupta pentru promovarea în Liga 1 se complică pentru dinamovişti.

Dinamo a rămas cu acest rezultat pe locul 4. Gloria Buzău, adversara lui Dinamo de astăzi, e la doar un punct în spatele „câinilor roșii”. Dinamo a pierdut atât cu CSA Steaua, scor 0-2, cât și cu Poli Iași, scor 1-3 înainte de egalul cu Gloria Buzău.

Gloria Buzău a deschis scorul în minutul 9, după o eroare uriaşă a lui Filip Dujmovic. Buzoienii şi-au mărit avantajul după 5 minute, prin golul lui Boiciuc.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a revenit prin golurile lui Larrucea (min. 18) şi Bani (min. 67), care a transformat un penalty.

Filip Dujmovic, gafa campionatului în Gloria Buzău – Dinamo!

Filip Dujmovic a comis gafa campionatului în Gloria Buzău – Dinamo. În minutul 9, portarul bosniac al lui Dinamo a prins o minge, dar a intrat cu ea în propria poartă. Astfel, Gloria Buzău a deschis scorul.

S-au marcat trei goluri în 18 minute în Gloria Buzău – Dinamo. Primul gol a fost chiar cel cu eroarea uriaşă a lui Filip Dujmovic. Faza a avut loc în minutul 9. La doar 5 minute distanţă, portarul de 24 de ani al lui Dinamo avea să fie învins din nou de Boiciuc.

Dinamo a redus din diferenţă în minutul 18, prin Larrucea. În cele din urmă meciul avea să se termine 2-2, după ce Bani a transformat un penalty în minutul 67.

Ovidiu Burcă, măsuri de urgenţă înainte de Gloria Buzău – Dinamo! Denis Oncescu, OUT din primul 11 al „câinilor”

Ovidiu Burcă a luat măsuri de urgenţă la Dinamo, înaintea meciului cu Gloria Buzău, din a şasea rundă din play-off-ul Ligii a 2-a. Tehnicianul „câinilor” a decis să nu se mai bazeze pe portarul Denis Oncescu la confruntarea contra trupei lui Adrian Mihalcea.

Dinamo şi Gloria Buzău sunt despărţite de un singur punct în clasament, înaintea meciului direct. Acesta se dispută chiar în aceste momente, în format live text, pe AS.ro.

Conform digisport.ro, Ovidiu Burcă a decis să facă o schimbare importantă pentru meciul cu Gloria Buzău. Mai exact, antrenorul „câinilor” a luat hotărârea de a nu-l mai titulariza pe portarul Denis Oncescu.

Reclamă

Se pare că greşelile goalkeeper-ului din ultimele meciuri l-au determinat pe Ovidiu Burcă sa ia o decizie drastică. În locul lui Denis Oncescu, tehnicianul trupei din Ştefan cel Mare l-a titularizat pe Filip Dujmovic. Portarul bosniac a fost titular în playoff pentru a doua oară.

Din păcate pentru dinamovişti, şi Filip Dujmovic a comis o eroare monumentală în meciul de astăzi.

Denis Oncescu a comis o greşeală colosală în derby-ul cu CSA Steaua. Portarul lui Dinamo i-a pasat greşit lui Gorka Larrucea, în interiorul careului. Spaniolul era presat de Bogdan Chipirliu, şi a pierdut cu uşurinţă balonul.

Atacantul de la CSA Steaua a înscris astfel fără emoţii, în poarta lăsată goală de Denis Oncescu. Chipirliu a făcut astfel „dubla” în derby-ul din Liga a 2-a, câştigat de „militari”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și