Închide meniul

Dinamo – Unirea Dej 0-0. „Câinii” lui Ovidiu Burcă au făcut un nou pas greșit în Liga 2

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 mai 2023, 16:40

Dinamo – Unirea Dej 0-0. „Câinii lui Ovidiu Burcă au făcut un nou pas greșit în Liga 2

Dinamo - Unirea Dej

Foto: Antena Sport

Dinamo – Unirea Dej 0-0, în etapa a şaptea din play-off-ul Ligii a 2-a. „Câinii” lui Ovidiu Burcă îşi continuă lupta pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc, însă promovarea directă este din ce în ce mai departe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo nu a mai câştigat de patru runde în Liga a 2-a și se clasează doar pe locul 4 în clasamentul Ligii secunde.

Dinamo – Unirea Dej 0-0

Update: Cum arată clasamentul în play-off-ul din Liga 2:

1. Poli Iaşi – 52 de puncte
2. CSA Steaua – 48 de puncte
3. Oţelul Galaţi – 45 de puncte
4. Dinamo – 40 de puncte
5. Gloria Buzău – 38 de puncte
6. Unirea Dej – 36 de puncte

Foto: Captură Flashscore

Final: Dinamo – Unirea Dej 0-0!

Reclamă

Update: Nemulțumiri între jucătorii celor două echipe. Au intervenit și oamenii din staff, mai multe cartonașe fiind arătate.

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Larrucea, N. Roșu, Iglesias, D. Irimia – A. Bani, Ghezali
Rezerve: Oncescu, Bena, I.Roșu, Borcea, Borușanu, Șerban, Buleică, Al. Pop, Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Unirea Dej: Răilea – Gîț, D. Pop, Chira, Maftei – Militaru, Ad. Pop, Matiș – Al. Pop, Cocian, Blaj
Rezerve: Chindriș, Checicheș, Buta, Cătinean, An. Pop, Burdeț, Fulga, Bogdan, Frăsineanu
Antrenor: Dragoș Militaru

Dinamo a remizat în utima etapă, cu Gloria Buzău, într-un meci desfăşurat în deplasare. Trupa lui Ovidiu Burcă s-a văzut condusă cu 2-0 încă din minutul 14, însă a reuşit să revină, şi să obţintă un punct.

„Câinii” sunt pe locul patru înaintea meciurilor din runda a şaptea de play-off, din Lga a 2-a. Dinamo are 39 de puncte, la şase puncte distanţă de Oţelul, care ocupă al doilea loc care asigură promovarea directă.

De cealaltă parte, Unirea Dej este pe ultimul loc în play-off, cu 35 de puncte, însă se luptă pentru un loc de baraj.

În partida tur, Dinamo a obţinut un succes categoric. „Câinii” s-au impus cu scorul de 3-0, pe terenul celor de la Unirea Dej, după golul marcat de Gorka Larrucea şi „dubla” lui Dani Iglesias.

Andrei Nicolescu a criticat arbitrajul după ultimul meci al lui Dinamo

Andrei Nicolescu a criticat arbitrajul după Gloria Buzău – Dinamo 2-2. Preşedintele „câinilor roşii” a făcut apel ca Dinamo să fie arbitrată corect.

Reclamă

Preşedintele lui Dinamo a acuzat că un jucător al lui Gloria Buzău trebuia eliminat.

„Am și eu un semnal de alarmă de tras. Am tot tăcut, am zis că sunt greșeli umane. Mă refer la faza penalty-ului. Dai penalty, dai al doilea galben. Etapă de etapă ni se întâmplă lucruri. Vă rog frumos, aveți personalitate. Aveți prezentă de spirit. Dați ce e al lui Dinamo.

Există tendința ca pentru echipele mediatizate arbitrul să dea mai puțin. Cu Steaua și Iași au fost mici chestii. Azi am scăpat de blestem, am reușit să plecăm neînvinși din deplasare. Ne dormim să luptăm pentru fiecare punct. Se cunoaște că Dani Iglesias lipsește.

Există multe probleme la această echipă. Nu e totul roz peste noapte. Această echipă a luptat cu niște lipsuri care păreau insurmontabile. A fost o fază simplă, 11 metri și galben, apoi altfel se duce jocul. Noi ne vom lupta în toate mecurile, asta e. Rugăminte mare: dați-ne ce e al nostru!”, a declarat Andrei Nicolescu după Gloria Buzău – Dinamo 2-2, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și