Închide meniul
Foto

Jucătorii de la FCSB au fost prezenți la CSM București – Esbjerg. „Tigroaicele”, susținute de vicecampionii României

Sebastian Cristian Publicat: 7 mai 2023, 17:24

Reclamă
Jucătorii de la FCSB au fost prezenți la CSM București – Esbjerg. „Tigroaicele”, susținute de vicecampionii României

Jucătorii de la FCSB au fost prezenți la CSM București - Esbjerg

Foto: Antena Sport

Jucătorii de la FCSB au fost prezenți la CSM București – Esbjerg. „Tigroaicele” au fost susținute de vicecampionii României la fotbal, în Sala Polivalentă din București, la returul meciului din „sferturile” Ligii Campionilor la handbal feminin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul tur, danezele au câștigat cu 32-28, astfel că CSM București a avut nevoie de sprijinul publicului pentru a reuși să întoarcă rezultatul.

Jucătorii de la FCSB au fost prezenți la CSM București – Esbjerg. „Tigroaicele”, susținute de vicecampionii României

FCSB are meci foarte important cu Sepsi, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, luni, de la ora 21:00, pe teren propriu. Astfel, fotbaliștii vicecampioanei au avut timp să vină și le susțină pe handbalistele de la CSM.

Pe imagini se observă cum fotbaliști precum Deian Sorescu, Andrei Cordea, Bilel Omrani, dar și oameni din staff, precum Elias Charalambous sau Mihai Stoica, urmăresc cu mare interes meciul și le susțin pe campioanele României la handbal feminin.

CSM Bucureşti s-a calificat direct în sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucureşti s-a calificat direct în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce s-a clasat pe locul 2 în grupa A din competiţie. La finalul fazei grupelor, căpitanul CSM Bucureşti, Cristina Neagu, era golgeter, cu 105 goluri marcate, 1.015 în total, în competiţie. După meciul cu Team Esbjerg, Neagu a adunat 112 (1.022 goluri în total).

Reclamă

Vicecampioana en-titre are în palmares trei medalii în Liga Campionilor – aur la ediția din 2016 și bronz la cele din 2017 şi 2018.

Tot duminică a evoluat şi campioana Rapid Bucureşti în turul sferturilor de finală ale competiţiei, fiind învinsă pe teren propriu de deţinătoarea trofeului, Vipers, scor 31-25. Returul va avea loc în 6 mai, în Norvegia.

Rapid Bucureşti s-a calificat în sferturi, după ce a eliminat în faza play-off echipa Krim Ljubljana (24-29 şi 30-24).

Reclamă 4 / 0/3

În celelalte două partide tur din sferturi: FTC Budapesta – Metz Handball 26-32 şi Odense Handbold – Gyor 27-29.

Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie.

Emilie Arntzen, după cele 10 goluri marcate în Esbjerg – CSM Bucureşti 32-28: ”A fost un meci dur și așa ne place să fie”

Emilie Arntzen a vorbit după cele 10 goluri marcate în Esbjerg – CSM Bucureşti 32-28, din turul sferturilor Ligii Campionilor. Norvegianca a fost cea mai bună jucătoare a CSM-ului, în duelul cu Esbjerg.

Manşa retur se va disputa la Bucureşti, în 7 mai, pentru un loc la Turneul Final Four al Ligii Campionilor. Arntzen crede că putem reveni cu o victorie la cinci goluri diferență, în Sala Polivalentă.

”Normal că acum mă simt puțin dezamăgită că am pierdut. Știu că este o echipă bună și că va fi dificil să o învingem la cinci goluri diferență, dar nu o să încetăm să credem.

Așa cum a spus și Adi, cred că a fost un meci plăcut de urmărit, a fost un meci dur și așa ne place să fie. Trebuie să ne amintim că mai este un meci de jucat și cred că se poate întâmpla orice în acest meci și vom vedea duminică dacă vom fi mulțumiți sau nu”, a spus Arntzen, după Esbjerg – CSM Bucureşti 32-28.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:13 Gloria Bistriţa s-a calificat în finala EHF European League, după ce a învins Dunărea Brăila în semifinală 18:00 Neluţu Varga le-a declarat „război” rivalilor din Liga 1! Anunţul făcut chiar în ziua derby-ului cu FCSB: „Vom fi la înălţime!” 17:55 VIDEOChen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024, după un meci epic cu Sun Yingsha 17:21 „Ce are cu el?” Fanii lui Tottenham au răbufnit, după ce Radu Drăguşin a fost lăsat din nou pe banca de rezerve 17:12 LIVE VIDEOEstoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Duelul serii din Liga Portugal! Două meciuri se joacă ACUM 17:10 VIDEOMK Dons – Crawley Towm LIVE VIDEO, ora 21:45, în AntenaPLAY. Crewe îşi aşteaptă adversara în barajul de promovare în League One 17:09 VIDEOWang Chuqin, cel mai bun jucător de tenis de masă al lumii, a câştigat Saudi Smash 2024. Finală fabuloasă cu Patrick Franziska 16:40 „Responsabilitatea e mare!” Zeljko Kopic, mesaj categoric înainte de Dinamo – UTA! Cu ce probleme de lot se confruntă 16:23 Cine l-a sfătuit pe Florinel Coman să se transfere în Qatar: „Am vorbit cu el, mi-a spus să mă duc!” 15:47 Constantin Budescu s-a despărţit oficial de Farul Constanţa! Anunţul clubului condus de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și