Închide meniul

Adi Vasile, după CSM București – Esjberg 31-33: „Avem nevoie de arbitraj video!”

Sebastian Cristian Publicat: 7 mai 2023, 19:37

Reclamă
Adi Vasile, după CSM București – Esjberg 31-33: Avem nevoie de arbitraj video!”

Adi Vasile, primele declarații după CSM București - Esjberg 31-33

Foto: Antena Sport

Adi Vasile a oferit primele declarații, după CSM București – Esjberg, scor 31-33. „Tigroaicele” au fost învinse de daneze și în returul din sferturile Ligii Campionilor, iar calificarea în Final Four a fost ratată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui CSM a ținut să le felicite pe jucătoarele noastre, dar s-a arătat dezamăgit de arbitrajul meciului și a declarat că în handbal este nevoie de arbitraj video.

Adi Vasile, după CSM București – Esjberg 31-33: „Nu cred că puteam face astăzi mai mult, în situațiile date!”

„Mă încearcă sentimente de mândrie pentru cum s-au zbătut fetele pe teren și pentru suportul fanilor. Spectatorii au fost încredibili. Nu cred că puteam face astăzi mai mult, în situațiile date. E dezamăgitor pentru că e ultimul nostru meci în Liga Campionilor în acest sezon. Senzație de dinainte e că poți câștiga sau pierde tot.

Handbalul, pentru dezvoltarea lui, are nevoie de arbitraj video. Cred că într-un meci ca cel de astăzi, chiar dacă suntem oameni și putem greși, cred că este mare nevoie de arbitraj video. Astăzi am jucat fără apărarea centrală, care a fost eliminată, și e greu să revii împotriva unei echipe bune.

Jucătoarele de la Esbjerg au fost foarte bune în zona teatrală. Micile detalii au cântărit în favoarea lor. Ce putem face noi este să jucăm cât mai bine și să facem tot ce depinde de noi pe teren. E nedrept să termini așa după un asemenea sezon”, a declarat Adi Vasile, la finalul meciului dintre CSM și Esbjerg.

Reclamă

Cristina Neagu, criză de nervi după CSM Bucureşti – Esjberg 31-33: „A fost furt pe faţă! Este a doua mare hoţie pe care o trăiesc!”

Cristina Neagu a făcut o adevărată criză de nervi după CSM Bucureşti – Esjberg 31-33. Neagu a lansat un atac fără precedent la adresa arbitrilor.

Neagu a fost extrem de nervoasă după eliminarea echipei sale în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

„Normal că suntem supărate şi dezamăgite pentru că am simţit că putem să ne calificăm. E greu să joci 7 contra 9 timp de 60 de minute şi, în special, în repriza a doua a fost furt pe faţă. Să spună toată lumea că suntem români şi că dăm în arbitraj. Să spună fiecare ce vrea, eu spun ce am simţit şi cred că şi cei 5.000 de oameni au simţit. În repriza a doua s-a tras pe faţă cu echipa din Danemarca.

Reclamă 4 / 0/3

Nu spun că nu e o echipă bună, e o echipă foarte bună. Arbitrajul a fost într-o singură direcţie. Am încercat să stau de vorbă cu arbitrii, efectiv nu mă băgau în seamă. Nu poţi să te lupţi cu sistemul, este a doua mare hoţie pe care o trăiesc după Campionatul European împotriva Muntenegrului. Cred că este o victorie nemeritată şi o calificare nemeritată a echipei din Danemarca. Să dai cartonaş roşu unei jucătoare care ridică braţele şi lasă adversara să arunce la poartă, este de neconceput.

E clar suntem prea mici. Să trăieşti aceste lucruri pe teren propriu este de nedescris. M-am săturat ca alţii să decidă pe munca mea, să te fure pe faţă şi să te simţi ca un rahat după meci. Dacă am fi jucat 3 săptămâni, era la fel. Aşa mă simt eu aşa. Le-am spus că ei sunt jucătorii meciului, nu jucătoarea de la Esjberg. Nici nu mă băgau în seamă, cărţile erau făcute de la început”, a spus Cristina Neagu la finalul partidei cu Esjberg.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și