Închide meniul

Risto Radunovic, penalty ratat în FCSB – Sepsi. Fază controversată pe Arena Naţională!

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 mai 2023, 22:39

Reclamă
Risto Radunovic, penalty ratat în FCSB – Sepsi. Fază controversată pe Arena Naţională!

Risto Radunovic, penalty ratat în FCSB - Sepsi

Fază controversată în meciul FCSB - Sepsi / Captură Orangesport

Risto Radunovic a avut un penalty ratat în meciul FCSB – Sepsi, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Fundaşul muntenegrean a avut o şansă uriaşă de a îi ajuta pe roş-albaştri să conducă cu două goluri la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ultima fază a primei reprize, în minutul 45+2, vicecampionii României au scăpat pe un contraatac „fulger”. Marcel Bîrsan nu a fluierat, chiar dacă se arătase un singur minut de prelungiri, iar Niczuly l-a faultat în careu pe Deian Sorescu.

Risto Radunovic, penalty ratat în FCSB – Sepsi

În lipsa golgheterului Andrea Compagno, accidentat, Risto Radunovic şi-a asumat răspunderea de la 11 metri. Portarul grupării din Sfântu Gheorghe s-a revanşat şi a salvat execuţia fundaşului roş-albaştrilor. S-a aruncat în dreapta lui şi a respins mingea în faţă. Florinel Coman a încercat să profite şi să înscrie, dar rivalii s-au aruncat în faţa balonului şi au scăpat fără gol.

Risto Radunovic a înscris un gol stagional. A marcat în luna decembrie, din penalty, în deplasarea cu Chindia Târgovişte.

A fost şi o fază controversată pe Arena Naţională, înaintea loviturii de la 11 metri obţinută de Deian Sorescu. Tot jucătorul în vârstă de 25 de ani a fost implicat. Mutat pe postul de extremă dreapta de Elias Charalambous, Sorescu putea profita de o eroare uriaşă în defensiva lui Sepsi. Ispas a trimis slab spre propriul portar, moment în care Sorescu a intrat în posesia mingii.

Reclamă
FCSB putea primi un penalty
FCSB putea primi un penalty la intervenţia portarului de la Sepsi

Niczuly a intrat la picioarele jucătorului de la FCSB, care l-a driblat şi a căzut la pământ. Sorescu s-a ridicat şi a continuat faza, fără ca roş-albaştrii să reuşească să înscrie. Pe reluări a părut a fi contact între mâna lui Niczuly şi piciorul drept al lui Sorescu. Arbitrul din cabina VAR nu a intervenit, iar Bîrsan a lăsat joculsă continue.

FCSB deschisese scorul în minutul 28, prin David Miculescu. Florinel Coman îi centrase perfect dintr-o lovitură liberă. A fost al treilea gol stagional al jucătorului cumpărat de Gigi Becali cu suma de 1.700.000 de euro

Andrea Compagno nu a jucat în FCSB – Sepsi

Andrea Compagno nu a putut juca în duelul dintre FCSB şi Sepsi, din această rundă de play-off. Golgheterul roş-albaştrilor a suferit o accidentare, care nu i-a permis să se antreneze normal, astfel că a ratat confruntarea de pe Arena Naţională, cu trupa lui Cristiano Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3

Italianul ar fi suferit o ruptură la gambă şi riscă să nu mai joace în niciun meci din acest sezon. Este o pierdere uriaşă pentru FCSB, care trebuie să câştige toate meciurile rămase pentru a mai spera la titlu.

Pe lângă Andrea Compagno, nici Malcom Edjouma a putut evolua în partida cu Sepsi. Mijlocaşul a revenit în Franţa, şi va rata toate meciurile rămase de disputat în acest sezon.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și