Închide meniul

Risto Radunovic, penalty ratat în FCSB – Sepsi. Fază controversată pe Arena Naţională!

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 mai 2023, 22:39

Reclamă
Risto Radunovic, penalty ratat în FCSB – Sepsi. Fază controversată pe Arena Naţională!

Risto Radunovic, penalty ratat în FCSB - Sepsi

Fază controversată în meciul FCSB - Sepsi / Captură Orangesport

Risto Radunovic a avut un penalty ratat în meciul FCSB – Sepsi, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Fundaşul muntenegrean a avut o şansă uriaşă de a îi ajuta pe roş-albaştri să conducă cu două goluri la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ultima fază a primei reprize, în minutul 45+2, vicecampionii României au scăpat pe un contraatac „fulger”. Marcel Bîrsan nu a fluierat, chiar dacă se arătase un singur minut de prelungiri, iar Niczuly l-a faultat în careu pe Deian Sorescu.

Risto Radunovic, penalty ratat în FCSB – Sepsi

În lipsa golgheterului Andrea Compagno, accidentat, Risto Radunovic şi-a asumat răspunderea de la 11 metri. Portarul grupării din Sfântu Gheorghe s-a revanşat şi a salvat execuţia fundaşului roş-albaştrilor. S-a aruncat în dreapta lui şi a respins mingea în faţă. Florinel Coman a încercat să profite şi să înscrie, dar rivalii s-au aruncat în faţa balonului şi au scăpat fără gol.

Risto Radunovic a înscris un gol stagional. A marcat în luna decembrie, din penalty, în deplasarea cu Chindia Târgovişte.

A fost şi o fază controversată pe Arena Naţională, înaintea loviturii de la 11 metri obţinută de Deian Sorescu. Tot jucătorul în vârstă de 25 de ani a fost implicat. Mutat pe postul de extremă dreapta de Elias Charalambous, Sorescu putea profita de o eroare uriaşă în defensiva lui Sepsi. Ispas a trimis slab spre propriul portar, moment în care Sorescu a intrat în posesia mingii.

Reclamă
FCSB putea primi un penalty
FCSB putea primi un penalty la intervenţia portarului de la Sepsi

Niczuly a intrat la picioarele jucătorului de la FCSB, care l-a driblat şi a căzut la pământ. Sorescu s-a ridicat şi a continuat faza, fără ca roş-albaştrii să reuşească să înscrie. Pe reluări a părut a fi contact între mâna lui Niczuly şi piciorul drept al lui Sorescu. Arbitrul din cabina VAR nu a intervenit, iar Bîrsan a lăsat joculsă continue.

FCSB deschisese scorul în minutul 28, prin David Miculescu. Florinel Coman îi centrase perfect dintr-o lovitură liberă. A fost al treilea gol stagional al jucătorului cumpărat de Gigi Becali cu suma de 1.700.000 de euro

Andrea Compagno nu a jucat în FCSB – Sepsi

Andrea Compagno nu a putut juca în duelul dintre FCSB şi Sepsi, din această rundă de play-off. Golgheterul roş-albaştrilor a suferit o accidentare, care nu i-a permis să se antreneze normal, astfel că a ratat confruntarea de pe Arena Naţională, cu trupa lui Cristiano Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3

Italianul ar fi suferit o ruptură la gambă şi riscă să nu mai joace în niciun meci din acest sezon. Este o pierdere uriaşă pentru FCSB, care trebuie să câştige toate meciurile rămase pentru a mai spera la titlu.

Pe lângă Andrea Compagno, nici Malcom Edjouma a putut evolua în partida cu Sepsi. Mijlocaşul a revenit în Franţa, şi va rata toate meciurile rămase de disputat în acest sezon.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și