Închide meniul

FCSB – Sepsi 3-1. Victorie uriaşă obţinută de roş-albaştri, care rămân în cursa pentru titlu! Florinel Coman, două pase de gol

Antena Sport Publicat: 8 mai 2023, 22:30 / Actualizat: 18 mai 2023, 19:37

Reclamă
FCSB – Sepsi 3-1. Victorie uriaşă obţinută de roş-albaştri, care rămân în cursa pentru titlu! Florinel Coman, două pase de gol

Victorie uriaşă pentru echipa pregătită de Elias Charalambous

FCSB a învins-o pe Sepsi / Hepta

FCSB – Sepsi 3-1. Victorie uriaşă obţinută de roş-albaştri, care rămân în cursa pentru titlu! Au revenit la trei puncte în spatele liderului Farul după succesul din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Meciul a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1, după 7 etape:

1. Farul – 46 de puncte
2. FCSB – 43 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova 36 de puncte
5. Rapid – 34 de puncte
6. Sepsi – 25 de puncte

FCSB – Sepsi 3-1

Min. 90: Final de meci. FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 3-1!

Min. 79: FCSB – Sepsi 3-1.  Gol FCSB!  Andrei Cordea a marcat al 7-lea gol stagional. A primit o centrare perfectă de la Florinel Coman şi a mărit avantajul vicecampioanei.

Reclamă

Min. 74: FCSB – Sepsi 2-1.  Gol FCSB! Fază spectaculoasă a roş-albaştrilor, finalizată de Ovidiu Popescu.

Min. 67: FCSB – Sepsi 1-1. Gol pentru gruparea din Sfântu Gheorghe! Tudorie a restabilit egalitatea. La aceeaşi fază, Târnovanu intervenise incredibil!

Min. 65: Florinel Coman a executat o lovitură liberă din marginea careului. A fost aproape de a marca! A şutat în forţă şi mingea a lovit transversala!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+3: FCSB – Sepsi 1-0. Risto Radunovic a ratat un penalty! Niczuly şi-a salvat echipa. A intervenit excelent şi este pauză pe Arena Naţională!

Min. 45+2: Penalty pentru FCSB. Darius Olaru i-a pasat lui Deian Sorescu, care l-a driblat pe Niczuly şi a fost faultat în careu. Arbitrul a arătat imediat punctul cu var.

Min. 33: Ratare uriaşă a lui Sorescu! L-a driblat pe Niczuly, dar a alunecat în momentul în care se pregătea să şuteze. În cele din urmă, goalkeeperul lui Sepsi a reuşit să intervină salvator.

Min. 28: FCSB – Sepsi 1-0. David Miculescu a marcat pe Arena Naţională! Florinel Coman a executat o lovitură liberă, mingea a ajuns la Miculescu, care nu a mai ratat!

Min. 17: Şansă importantă şi pentru Sepsi. Rondon a driblat un adversar, a scăpat singur cu Târnovanu, dar portarul lui FCSB a scos incredibil.

Min. 14: Ocazie FCSB! David Miculescu a primit o centrare perfectă, a reluat cu capul, dar portarul oaspeţilor a intervenit salvator şi a trimis în corner!

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Echipele de start la ale FCSB și Sepsi

FCSB:  Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Ovidiu Popescu, Şut, Olaru – Sorescu, Miculescu, Coman

Rezerve: Vlad, Haruţ, Octavian Popescu, Cristea, Omrani, Nikoloc, Oaidă, Radaslavescu, Cordea

Sepsi: Niczuly – Ciobotariu, Ninaj, Bălașa, Ispas – Matei, Păun, Rodriguez. Ştefănescu – Rondon,  Safranko

Rezerve: Began, Popa, Papa, Da Silva Junior, Achahbar, Akos Nistor, Iustin Grigore, Roland Varga, Alexandru Tudorie

Pentru a putea câştiga titlul, FCSB are nevoie de victorii pe linie pe acest final de sezon, dar şi ca Farul lui Hagi să mai facă un pas greşit, în afară de eventualul eşec cu echipa lui Becali. În cazul în care termină la egalitate de puncte, dobrogenii vor fi campioni, pentru că nu au beneficiat de rotunjire, la finalul sezonului regulat.

Pe de altă parte, FCSB nu se va putea baza pe Andrea Compagno. Golgheterul roş-albaştrilor a suferit o accidentare, care nu i-a permis să se antreneze normal, astfel că va rata confruntarea de pe Arena Naţională

Astfel, FCSB se confruntă cu probleme serioase de lot, înaintea finalului de sezon. Pe lângă Andrea Compagno, nici Malcom Edjouma nu va putea evolua în partida cu Sepsi. Mijlocaşul a revenit în Franţa, şi va rata toate meciurile rămase de disputat în acest sezon.

Jucătorii de la FCSB au fost prezenți la CSM București – Esbjerg

Jucătorii de la FCSB au fost prezenți la CSM București – Esbjerg. „Tigroaicele” au fost susținute de vicecampionii României la fotbal, în Sala Polivalentă din București, la returul meciului din „sferturile” Ligii Campionilor la handbal feminin.

FCSB are meci foarte important cu Sepsi, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, luni, de la ora 21:00, pe teren propriu. Astfel, fotbaliștii vicecampioanei au avut timp să vină și le susțină pe handbalistele de la CSM.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” Vezi toate știrile
Citește și