Închide meniul

Gigi Becali, mesaj clar despre şansele la titlu ale FCSB-ului, după victoria cu Sepsi: „Putem să fim campioni!”

Viviana Moraru Publicat: 9 mai 2023, 12:05

Reclamă
Gigi Becali, mesaj clar despre şansele la titlu ale FCSB-ului, după victoria cu Sepsi: „Putem să fim campioni!

Gigi Becali anunţă că a câştigat "războiul" cu Florin Talpan

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Captură AntenaSport

Gigi Becali a transmis un mesaj clar despre şansele la titlu ale FCSB-ului, după victoria din ultima rundă cu Sepsi, scor 3-1. Patronul roş-albaştrilor a declarat că nu s-a schimbat nimic faţă de săptămâna trecută, deoarece şi Farul şi-a câştigat meciul din această etapă de play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este la trei puncte distanţă de liderul Farul. În următoarea rundă, roş-albaştrii vor întâlni CFR Cluj, în timp ce constănţenii se vor duela cu Universitatea Craiova, în deplasare.

Gigi Becali, mesaj clar despre şansele la titlu ale FCSB-ului, după victoria cu Sepsi

Gigi Becali a vorbit despre şansele la titlu ale FCSB-ului, şi susţine că nu s-a schimbat nimic. Totodată, patronul roş-albaştrilor susţine că Farul avea chiar mai multe şanse, înaintea acestei runde, deoarece trebuia să joace cu Rapid, pe teren propriu.

De asemenea, latifundiarul din Pipera nu a vrut să comenteze scorul uluitor din partida Farul – Rapid, şi susţine că „este problema lor”.

Totodată, Becali s-a declarat încrezător, şi susţine că FCSB poate deveni campioană în ultima etapă, atunci când se va duela cu rivala Rapid, pe Arena Naţională.

Reclamă

„Șansele sunt tot alea care erau și acum o săptămână. Farul a jucat cu Rapid, noi, cu Sepsi. Așa am crezut, dar nu erau șansele așa. Erau șansele mai mari pentru ei, că jucau cu Rapidul și noi cu Sepsi, ei jucau acasă. Acasă, dai multe goluri. Nu mă interesează rezultatul, e problema lor, fiecare face ce vrea cu echipa lui, cu clubul lui.

Eu știu doar că Dumnezeu face dreptate. Așa cum n-au vrut ei, cred eu, Dumnezeu știe. Putem să fim campioni pe Arena Națională și cu meciul ăla, și fără meciul ăla. Nu vreau să o acuz cu nimic pe Farul, să nu se interpreteze”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu la Palat.

Gigi Becali, anunț clar despre vânzarea FCSB, după victoria cu Sepsi

Gigi Becali a făcut un anunț clar despre vânzarea FCSB, după victoria cu Sepsi, 3-1, care o menține pe vicecampioană în lupta pentru titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă a avut ofertă de 25 de milioane pentru club, Becali nu mai pleacă, cel puțin până la finalul sezonului. FCSB e la 3 puncte în spatele liderului Farul, cu care va avea și meci direct, în deplasare. Chiar și așa, roș-albaștrii mai au nevoie de un alt pas greșit al dobrogenilor, pentru a lua titlul.

”Întreabă-l pe Ilie (n.r. – Ilie Dumitrescu, prezent în studio). A venit omul care să dea 25 de milioane. Au apărut 3. Mai erau 2 turci.

Nu mai știam ce să le mai zic, mă așteptau pe la hotel să vorbească. A apărut și un arab. Acum nu mai poate să fie vorba de vânzare. După finalul campionatului discutăm”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 1-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și