Închide meniul

Gigi Becali, mesaj clar despre şansele la titlu ale FCSB-ului, după victoria cu Sepsi: „Putem să fim campioni!”

Viviana Moraru Publicat: 9 mai 2023, 12:05

Reclamă
Gigi Becali, mesaj clar despre şansele la titlu ale FCSB-ului, după victoria cu Sepsi: „Putem să fim campioni!

Gigi Becali anunţă că a câştigat "războiul" cu Florin Talpan

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Captură AntenaSport

Gigi Becali a transmis un mesaj clar despre şansele la titlu ale FCSB-ului, după victoria din ultima rundă cu Sepsi, scor 3-1. Patronul roş-albaştrilor a declarat că nu s-a schimbat nimic faţă de săptămâna trecută, deoarece şi Farul şi-a câştigat meciul din această etapă de play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este la trei puncte distanţă de liderul Farul. În următoarea rundă, roş-albaştrii vor întâlni CFR Cluj, în timp ce constănţenii se vor duela cu Universitatea Craiova, în deplasare.

Gigi Becali, mesaj clar despre şansele la titlu ale FCSB-ului, după victoria cu Sepsi

Gigi Becali a vorbit despre şansele la titlu ale FCSB-ului, şi susţine că nu s-a schimbat nimic. Totodată, patronul roş-albaştrilor susţine că Farul avea chiar mai multe şanse, înaintea acestei runde, deoarece trebuia să joace cu Rapid, pe teren propriu.

De asemenea, latifundiarul din Pipera nu a vrut să comenteze scorul uluitor din partida Farul – Rapid, şi susţine că „este problema lor”.

Totodată, Becali s-a declarat încrezător, şi susţine că FCSB poate deveni campioană în ultima etapă, atunci când se va duela cu rivala Rapid, pe Arena Naţională.

Reclamă

„Șansele sunt tot alea care erau și acum o săptămână. Farul a jucat cu Rapid, noi, cu Sepsi. Așa am crezut, dar nu erau șansele așa. Erau șansele mai mari pentru ei, că jucau cu Rapidul și noi cu Sepsi, ei jucau acasă. Acasă, dai multe goluri. Nu mă interesează rezultatul, e problema lor, fiecare face ce vrea cu echipa lui, cu clubul lui.

Eu știu doar că Dumnezeu face dreptate. Așa cum n-au vrut ei, cred eu, Dumnezeu știe. Putem să fim campioni pe Arena Națională și cu meciul ăla, și fără meciul ăla. Nu vreau să o acuz cu nimic pe Farul, să nu se interpreteze”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu la Palat.

Gigi Becali, anunț clar despre vânzarea FCSB, după victoria cu Sepsi

Gigi Becali a făcut un anunț clar despre vânzarea FCSB, după victoria cu Sepsi, 3-1, care o menține pe vicecampioană în lupta pentru titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă a avut ofertă de 25 de milioane pentru club, Becali nu mai pleacă, cel puțin până la finalul sezonului. FCSB e la 3 puncte în spatele liderului Farul, cu care va avea și meci direct, în deplasare. Chiar și așa, roș-albaștrii mai au nevoie de un alt pas greșit al dobrogenilor, pentru a lua titlul.

”Întreabă-l pe Ilie (n.r. – Ilie Dumitrescu, prezent în studio). A venit omul care să dea 25 de milioane. Au apărut 3. Mai erau 2 turci.

Nu mai știam ce să le mai zic, mă așteptau pe la hotel să vorbească. A apărut și un arab. Acum nu mai poate să fie vorba de vânzare. După finalul campionatului discutăm”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și