Închide meniul

Gigi Becali, anunț clar despre vânzarea FCSB, după victoria cu Sepsi: ”Întreabă-l pe Ilie Dumitrescu”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 mai 2023, 8:41

Gigi Becali, anunț clar despre vânzarea FCSB, după victoria cu Sepsi: ”Întreabă-l pe Ilie Dumitrescu”

Sorin Cârțu, declarație savuroasă despre Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Profimedia

Gigi Becali a făcut un anunț clar despre vânzarea FCSB, după victoria cu Sepsi, 3-1, care o menține pe vicecampioană în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a avut ofertă de 25 de milioane pentru club, Becali nu mai pleacă, cel puțin până la finalul sezonului. FCSB e la 3 puncte în spatele liderului Farul, cu care va avea și meci direct, în deplasare. Chiar și așa, roș-albaștrii mai au nevoie de un alt pas greșit al dobrogenilor, pentru a lua titlul.

Gigi Becali, anunț clar despre vânzarea FCSB, după victoria cu Sepsi

”Întreabă-l pe Ilie (n.r. – Ilie Dumitrescu, prezent în studio). A venit omul care să dea 25 de milioane. Au apărut 3. Mai erau 2 turci.

Nu mai știam ce să le mai zic, mă așteptau pe la hotel să vorbească. A apărut și un arab. Acum nu mai poate să fie vorba de vânzare. După finalul campionatului discutăm”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Gigi Becali nu crede că Neluţu Varga iese din fotbal

Gigi Becali nu crede că Neluţu Varga iese din fotbal şi se va retrage de la CFR Cluj. Patronul celor de la CFR Cluj a anunţat, imediat după derby-ul cu Universitatea Craiova, că nu va mai investi în fotbal.

Reclamă

Gigi crede că FCSB va avea un meci infernal cu CFR Cluj. Patronul roş-albaştrilor e convins că echipa lui Dan Petrescu se va prezenta altfel decât la derby-ul cu Universitatea Craiova.

”Eu nu cred că se retrage pentru că nu se poate retrage. Aici mă laud şi eu, eu dacă mă retrag, mă retrag cu 25 de milioane. El dacă se retrage, cine îi dă banii? Cine să îl ia (n.r. clubul CFR Cluj).

Care vină pe arbitraj? Ce a fost aseară? Nu sunt unii oameni… dacă eu sunt învăţat cu ceva şi acel ceva nu mi se cuvine, atunci când nu mi se mai dă ăla mi se pare că meritam ceva ce nu meritam. Eu mă refer la CFR, care ea era obişnuită că toate fazele erau în favoarea ei. Acum e VAR şi nu se mai poate”, a mai spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și