Închide meniul

Mihai Stoica, declarație neașteptată după FCSB – Sepsi 3-1: „Aveam senzaţia că jucăm cu Manchester City!”

Cosmin Olteanu Publicat: 9 mai 2023, 21:07

Reclamă
Mihai Stoica, declarație neașteptată după FCSB – Sepsi 3-1: Aveam senzaţia că jucăm cu Manchester City!”

Mihai Stoica anunţă o revenire la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a avut o declarație neașteptată după FCSB – Sepsi 3-1, partidă care a contat pentru etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1. În prezent, FCSB se află pe locul 2 din play-off, cu 43 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB, au marcat David Miculescu, Ovidiu Popescu și Andrei Cordea, în timp ce unicul gol al celor de la Sepsi a fost semnat de Alexandru Tudorie.

Mihai Stoica, declarație neașteptată după FCSB – Sepsi 3-1

Oficialul celor de la FCSB susține că, în prima parte a meciului, cei de la Sepsi au avut un joc foarte bun, lăsându-i impresia că roș-albaștrii ar avea-o adversară pe Manchester City.

„Şi pentru că… uite eu m-am temut de meciul ăsta, am întâlnit o echipă care, cel puţin în primele 20-25 de minute, nu că ne-a pus probleme, aveam senzaţia că jucăm cu Manchester City.

Atât de bine au pasat, încât credeam că e sfârşitul pentru noi. Şi mă gândeam că o să ne luptăm pentru locul trei, vorbesc serios. E adevărat că am beneficiat de şansă şi am marcat la prima… nici nu poţi să îi spui ocazie.

Reclamă

A fost o lovitură liberă din lateral. Ultimele două meciuri, am făcut cam ce făcea CFR anii trecuţi. Prima fază fixă, că e corner, că e lovitură liberă din lateral, am marcat”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Elias Charalambous: „Avem cea mai bună echipă din România!”

La finalul meciului, Elias Charalambous a declarat faptul că este foarte mulțumit de evoluția echipei sale, pe care o consideră cea mai bună din România.

„Cum v-am spus înainte de meci, suntem pe finalul sezonului, fiecare jucător pentru noi este important. Ştiam că va fi foarte greu azi, că vom suferi. Băieţii au făcut o treabă foarte bună, au dat totul 90 de minute. Cele mai importante sunt cele 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Se mai întâmplă situaţii din aceastea. De multe ori în fotbal, când nu înscrii al doilea gol, se întâmplă să fii egalat. Aşa a fost şi azi. Băieţii au arătat calitate şi am mai reuşit să înscriem.

Sepsi este una dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Şi calificarea în finala Cupei arată asta. Din punctul meu de vedere, noi avem cea mai bună echipă din România. Aveam nevoie de rezultat mai mult, de asta a fost presiunea mai mare la noi.

Avem un lot mare şi avem nevoie de toţi jucătorii din lot. Cei care se antrenează bine, pot apărea în primul 11. Sunt foarte fericit pentru jucători. Au avut atitudinea corectă!

Florinel Coman este un jucător foarte important pentru noi. Este foarte important pentru echipă, are calitate, are personalitate pe teren. Dar un jucător nu poate câştiga un meci sau un campionat, aşa vedem lucrurile şi aşa lucrăm. Importantă este echipa. Vreau să le mulţumesc suporterilor, e important să vină cât mai mulţi şi la meciul următor. Sunt foarte importanţi.

Sorescu simte momentele, a fost în meci. Este important să ai jucători care să poată juca pe mai multe poziţii. A făcut un meci bun, dar toată echipa a făcut asta. Mai sunt lucruri de îmbunătăţit.

Jucăm acasă cu CFR, dacă arătăm aceeaşi atitudine sper să câştigăm noi. Va fi greu! Băieţii trebuie să se bucure azi, de mâine ne gândim la meciul cu CFR Cluj”, a declarat Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, la finalul meciului cu Sepsi.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și