Închide meniul

Elias Charalambous răsuflă uşurat după FCSB – Sepsi 3-1: „Florinel Coman este foarte important pentru noi!”. Ce le-a cerut fanilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 mai 2023, 23:51

Reclamă
Elias Charalambous răsuflă uşurat după FCSB – Sepsi 3-1: „Florinel Coman este foarte important pentru noi!. Ce le-a cerut fanilor

Elias Charalambous, mesaj clar după FCSB - Rapid 1-5

Elias Charalambous / foto FCSB TV

Elias Charalambous răsuflă uşurat după meciul FCSB – Sepsi, scor 3-1, din etapa a 7-a a Ligii 1. Echipa pe care o antrenează a reuşit să se impună pe Arena Naţională şi să păstreze şanse la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a avut un penalty ratat în prelungirile primei reprize şi a fost egalată de Sepsi. Totuşi, a avut o revenire imediată. Ovidiu Popescu (74) şi Andrei Cordea (79) au marcat golurile care i-au adus trei puncte vicecampioanei României.

Elias Charalambous răsuflă uşurat după FCSB – Sepsi 3-1

Cipriotul care este antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB le cere fanilor să ia cu asalt Arena Naţională şi etapa viitoare, cu CFR Cluj. Charalambous consideră că suporterii pot avea un rol decisiv în lupta pentru titlu.

Cum v-am spus înainte de meci, suntem pe finalul sezonului, fiecare jucător pentru noi este important. Ştiam că va fi foarte greu azi, că vom suferi. Băieţii au făcut o treabă foarte bună, au dat totul 90 de minute. Cele mai importante sunt cele 3 puncte.

Se mai întâmplă situaţii din aceastea. De multe ori în fotbal, când nu înscrii al doilea gol, se întâmplă să fii egalat. Aşa a fost şi azi. Băieţii au arătat calitate şi am mai reuşit să înscriem.

Reclamă

Sepsi este una dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Şi calificarea în finala Cupei arată asta. Din punctul meu de vedere, noi avem cea mai bună echipă din România. Aveam nevoie de rezultat mai mult, de asta a fost presiunea mai mare la noi.

Avem un lot mare şi avem nevoie de toţi jucătorii din lot. Cei care se antrenează bine, pot apărea în primul 11. Sunt foarte fericit pentru jucători. Au avut atitudinea corectă!

Florinel Coman este un jucător foarte important pentru noi. Este foarte important pentru echipă, are calitate, are personalitate pe teren. Dar un jucător nu poate câştiga un meci sau un campionat, aşa vedem lucrurile şi aşa lucrăm. Importantă este echipa. Vreau să le mulţumesc suporterilor, e important să vină cât mai mulţi şi la meciul următor. Sunt foarte importanţi.

Reclamă 4 / 0/3

Sorescu simte momentele, a fost în meci. Este important care să ai jucători care poată juca pe mai multe poziţii. A făcut un meci bun, dar toată echipa a făcut asta. Mai sunt lucruri de îmbunătăţit.

Jucăm acasă cu CFR, dacă arătăm aceeaşi atitudine sper să câştigăm noi. Va fi greu! Băieţii trebuie să se bucure azi, de mâine ne gândim la meciul cu CFR Cluj„, a declarat Elias Charalambous la digisport.ro.

FCSB s-a apropiat la trei puncte de Farul. Pentru roş-albaştri urmează un nou meci pe teren propriu, cu CFR Cluj.

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1, după 7 etape:

1. Farul – 46 de puncte
2. FCSB – 43 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova 36 de puncte
5. Rapid – 34 de puncte
6. Sepsi – 25 de puncte

FCSB – Sepsi 3-1

Sepsi a avut ocazii în startul primei reprize, dar Târnovanu a intervenit salvator în două rânduri. În minutul 28 FCSB a deschis scorul prin Miculescu, iar cinci minute mai târziu Sorescu l-a driblat pe Niczuly însă a alunecat, i-a pasat apoi lui Miculescu, dar şutul acestuia a fost blocat de portarul oaspeţilor. În minutul 45+2 Niczuly l-a faultat pe Sorescu în careu şi s-a dictat penalti, dar goalkeeperul lui Sepsi a parat şutul lui Radunovic de la punctul cu var.

Bucureştenii au avut o bară în minutul 65, la o lovitură liberă a lui Florinel Coman, iar Sepsi a egalat prin Tudorie, în minutul 67. A fost însă egalitate doar timp de şapte minute, pentru că în minutul 74 Ovidiu Popescu a readus gazdele în avantaj cu un şut din careu, iar Cordea a stabilit scorul final în minutul 79, înscriind din pasa lui Florinel Coman.

Reclamă

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Şut, Olaru – Sorescu, Miculescu (Oct. Popescu 60) , Fl. Coman (I. Cristea 83). ANTRENOR: Elias Charalambous

SEPSI: Niczuly – D. Ciobotariu, Ninaj, M. Bălaşa, Ispas – C. Matei (R. Varga 85), N. Păun (Papa 66), J. Rodriguez (Francisco Junior 85), M. Ştefănescu – Rondon (Tudorie 66), Safranko (A. Nistor 90+2). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Cartonaşe galbene: Radunovic 31, Şut 55 / M. Bălaşa 21, Niczuly 45+2, D. Ciobotariu 63

Arbitri: Marcel Bîrsan – Sebastian Gheorghe, Radu Ghinguleac – Cătălin Buşi

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan – Marius Badea

Observator: Corneliu Fecioru

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” Vezi toate știrile
Citește și