Închide meniul

Marius Șumudică, scandal cu arbitrii după ce Al-Raed a fost învinsă în campionat!

Cosmin Olteanu Publicat: 9 mai 2023, 23:35

Reclamă
Marius Șumudică, scandal cu arbitrii după ce Al-Raed a fost învinsă în campionat!

Marius Șumudică regretă că l-a învins cu 5-0 pe Cosmin Contra, în Arabia Saudită

Marius Şumudică, la conferinţa de presă / Twitter

Marius Șumudică a avut un scandal cu arbitrii după ce Al-Raed a fost învinsă în campionat! În prezent, Al-Raed se află pe locul 11 din prima ligă saudită, cu 29 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a fost instalat, pe banca lui Al-Raed, în vara anului trecut.

Marius Șumudică, scandal cu arbitrii după ce Al-Raed a fost învinsă în campionat

Al-Raed a pierdut meciul din deplasare cu Al-Taawon, cu scorul de 1-2. Formația lui Marius Șumudică a deschis scorul în minutul 44, însă gazdele au restabilit egalitatea două minute mai tâziu. Apoi, în minutul 83, Al-Taawon a înscris golul victoriei.

Pe parcursul meciului, Marius Șumudică a avut mai multe conflicte verbale cu arbitrii, care au continuat și după fluierul final.

Reclamă

Marius Şumudică a dezvăluit ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo, după Al Nassr – Al Raed

La finalul partidei Al-Nassr – Al-Raed, 4-0, Marius Șumudică a reușit să facă rost de tricoul lui Cristiano Ronaldo, atacantul gazdelor. Antrenorul român s-a declarat mândru de faptul că starul lusitan i-a oferit tricoul său, însă, totodată, a dezvăluit că nu i-a cerut el tricoul lui „CR7”, ci gestul a venit din partea atacantului de 37 de ani.

Marius Şumudică a purtat o scurtă conversaţie cu Cristiano Ronaldo, la finalul meciului dintre Al Nassr şi Al Raed.

„Normal că este un motiv de mândrie pentru oricine care are tricoul lui Ronaldo, dar nu a fost scopul meu să i-l cer. Am vorbit despre lucruri comune legate de Madeira, Funchal, pentru că am jucat și eu la Maritimo. Chiar avem o cunoștință comună, pe domnul Joao Camacho.

Reclamă 4 / 0/3

Era director la Martimo când am jucat eu acolo, după care a lucrat cu Cristiano ca impresar în firma Gestifute a celebrului Jorge Mendes, cu care Ronaldo s-a transferat la cele mai mari echipe.

Am văzut fel de fel de reacții despre interacțiunea cu Ronaldo. Eu pot vorbi doar despre cum mi s-a părut mie. Un om foarte deschis și extrem de respectuos cum nu cred că sunt foarte mulți dintre cei care ajung la un asemenea nivel. La presiunea care este pe el ar putea fi mult, mult mai rece. Am vorbit puțin și după încălzire, și după finalul meciului.

Chiar dacă rezultatul m-a supărat foarte mult, aceasta este o întâlnire pe care o să o țin minte”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

În următoarea partidă de campionat, Al-Raed o va întâlni, acasă, pe Damac. Meciul este programat luni, de la ora 19:00.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid 12:22 Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull: „Este foarte fericit, are cea mai bună maşină!” 12:13 Dan Șucu se luptă cu un club din Europa pentru semnătura lui Neil Lennon! Pe lista cărei echipe se află tehnicianul 12:00 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 11:46 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și