Închide meniul

Marius Șumudică, scandal cu arbitrii după ce Al-Raed a fost învinsă în campionat!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 mai 2023, 23:35

Marius Șumudică, scandal cu arbitrii după ce Al-Raed a fost învinsă în campionat!

Marius Șumudică regretă că l-a învins cu 5-0 pe Cosmin Contra, în Arabia Saudită

Marius Şumudică, la conferinţa de presă / Twitter

Marius Șumudică a avut un scandal cu arbitrii după ce Al-Raed a fost învinsă în campionat! În prezent, Al-Raed se află pe locul 11 din prima ligă saudită, cu 29 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a fost instalat, pe banca lui Al-Raed, în vara anului trecut.

Marius Șumudică, scandal cu arbitrii după ce Al-Raed a fost învinsă în campionat

Al-Raed a pierdut meciul din deplasare cu Al-Taawon, cu scorul de 1-2. Formația lui Marius Șumudică a deschis scorul în minutul 44, însă gazdele au restabilit egalitatea două minute mai tâziu. Apoi, în minutul 83, Al-Taawon a înscris golul victoriei.

Pe parcursul meciului, Marius Șumudică a avut mai multe conflicte verbale cu arbitrii, care au continuat și după fluierul final.

Reclamă

Marius Şumudică a dezvăluit ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo, după Al Nassr – Al Raed

La finalul partidei Al-Nassr – Al-Raed, 4-0, Marius Șumudică a reușit să facă rost de tricoul lui Cristiano Ronaldo, atacantul gazdelor. Antrenorul român s-a declarat mândru de faptul că starul lusitan i-a oferit tricoul său, însă, totodată, a dezvăluit că nu i-a cerut el tricoul lui „CR7”, ci gestul a venit din partea atacantului de 37 de ani.

Marius Şumudică a purtat o scurtă conversaţie cu Cristiano Ronaldo, la finalul meciului dintre Al Nassr şi Al Raed.

„Normal că este un motiv de mândrie pentru oricine care are tricoul lui Ronaldo, dar nu a fost scopul meu să i-l cer. Am vorbit despre lucruri comune legate de Madeira, Funchal, pentru că am jucat și eu la Maritimo. Chiar avem o cunoștință comună, pe domnul Joao Camacho.

Reclamă 4 / 0/3

Era director la Martimo când am jucat eu acolo, după care a lucrat cu Cristiano ca impresar în firma Gestifute a celebrului Jorge Mendes, cu care Ronaldo s-a transferat la cele mai mari echipe.

Am văzut fel de fel de reacții despre interacțiunea cu Ronaldo. Eu pot vorbi doar despre cum mi s-a părut mie. Un om foarte deschis și extrem de respectuos cum nu cred că sunt foarte mulți dintre cei care ajung la un asemenea nivel. La presiunea care este pe el ar putea fi mult, mult mai rece. Am vorbit puțin și după încălzire, și după finalul meciului.

Chiar dacă rezultatul m-a supărat foarte mult, aceasta este o întâlnire pe care o să o țin minte”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

În următoarea partidă de campionat, Al-Raed o va întâlni, acasă, pe Damac. Meciul este programat luni, de la ora 19:00.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și