Închide meniul

Marius Şumudică a dezvăluit ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo, după Al Nassr – Al Raed: „Un om deschis şi extrem de respectuos!”

Viviana Moraru Publicat: 29 aprilie 2023, 11:14

Reclamă
Marius Şumudică a dezvăluit ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo, după Al Nassr – Al Raed: „Un om deschis şi extrem de respectuos!

Marius Şumudică a dezvăluit ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo, după Al Nassr - Al Raed

Marius Şumudică şi Cristiano Ronaldo/ Twitter Sport NFC

Marius Şumudică a dezvăluit ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo, la finalul meciului Al Nassr – Al Raed. Antrenorul român s-a declarat mândru de faptul că starul lusitan i-a oferit tricoul său, după terminarea duelului din prima ligă din Arabia Saudită. Cu toate acestea, „Şumi” susţine că nu i-a cerut el tricoul lui CR7, ci gestul a venit din partea atacantului de 37 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a purtat o scurtă conversaţie cu Cristiano Ronaldo, la finalul meciului dintre Al Nassr şi Al Raed. Antrenorul român s-a declarat extrem de bucuros de faptul că a avut şansa de a-l întâlni pe starul lusitan, despre care şi-a făcut o impresie foarte bună.

Marius Şumudică a dezvăluit ce a vorbit cu Cristiano Ronaldo, după Al Nassr – Al Raed

Marius Şumudică susţine că a avut un scurt dialog cu Cristiano Ronaldo, şi a descoperit că are şi o cunoştinţă comună cu starul lusitan, anume un agent portughez. Cei doi au vorbit despre Madeira şi despre Maritimo, echipă la care a evoluat „Şumi”.

Tehnicianul român de la Al Raed a dezvăluit că CR7 i-a lăsat o impresie foarte bună, acesta fiind o persoană amabilă şi respectuoasă.

„Normal că este un motiv de mândrie pentru oricine care are tricoul lui Ronaldo, dar nu a fost scopul meu să i-l cer. Am vorbit despre lucruri comune legate de Madeira, Funchal, pentru că am jucat și eu la Maritimo. Chiar avem o cunoștință comună, pe domnul Joao Camacho.

Reclamă
Reclamă

Era director la Martimo când am jucat eu acolo, după care a lucrat cu Cristiano ca impresar în firma Gestifute a celebrului Jorge Mendes, cu care Ronaldo s-a transferat la cele mai mari echipe.

Am văzut fel de fel de reacții despre interacțiunea cu Ronaldo. Eu pot vorbi doar despre cum mi s-a părut mie. Un om foarte deschis și extrem de respectuos cum nu cred că sunt foarte mulți dintre cei care ajung la un asemenea nivel. La presiunea care este pe el ar putea fi mult, mult mai rece. Am vorbit puțin și după încălzire, și după finalul meciului.

Chiar dacă rezultatul m-a supărat foarte mult, aceasta este o întâlnire pe care o să o țin minte”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Reclamă

Cristiano Ronaldo i-a făcut cadou tricoul său lui Marius Şumudică

Cristiano Ronaldo i-a făcut cadou tricoul său lui Marius Şumudică. Starul lusitan s-a întâlnit cu antrenorul român la finalul duelului dintre Al Nassr şi Al Raed, din prima ligă din Arabia Saudită. CR7 i-a oferit tricoul său lui „Şumi”, gest pe care antrenorul nu-l va uita niciodată.

Marius Şumudică şi Cristiano Ronaldo s-au întâlnit în drumul către vestiare, la finalul partidei. Starul lusitan nu a rămas indiferent, şi i-a oferit tricoul său tehnicianului român. De asemenea, CR7 a afişat şi un zâmbet larg pe faţă, iar ulterior, „Şumi” l-a îmbrăţişat pe acesta.

Totodată, cei doi s-au întâlnit şi înainte de fluierul de start al partidei. Tehnicianul român şi starul lui Al-Nassr au discutat câteva minute, după sesiunea de încâlzire a jucătorilor.

Faptul că a primit tricoul de la Cristiano Ronaldo a fost, probabil, singurul motiv de bucurie al lui Marius Şumudică. Al Raed a fost învinsă categoric, cu scorul de 4-0.

Silviu Lung Jr. a încasat primul gol după doar patru minute scurse din meci. Cristiano Ronaldo a marcat cu o lovitură de cap. Ghareeb a majorat diferenţa în repriza secundă, în minutul 55, iar pe final de joc, Al Nassr a mai înscris de două ori, prin Maran şi Al Sulaiheem.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și