Închide meniul

Gică Hagi, prima reacție după ce Dan Petrescu a anunțat că pleacă din România: ”Vorbim de un antrenor mare”

Dan Roșu Publicat: 10 mai 2023, 9:16

Reclamă
Gică Hagi, prima reacție după ce Dan Petrescu a anunțat că pleacă din România: ”Vorbim de un antrenor mare”

Gică Hagi, prima reacție după ce Dan Petrescu a anunțat că pleacă din România

Dan Petrescu și Gică Hagi, înaintea unui meci / Hepta

Gică Hagi a avut prima reacție după ce prietenul său Dan Petrescu a anunțat că pleacă din România, din cauza arbitrajului din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu e hotărât să meargă să antreneze în afara țării, la finalul contractului pe care îl are cu CFR Cluj. Hagi speră să fie doar o reacție ”la cald”.

Gică Hagi, prima reacție după ce Dan Petrescu a anunțat că pleacă din România

”Sunt declarații pe care oricare dintre noi putem să le facem într-un moment sau altul. Dan e un campion, un fost coleg din generația care în sânge și în mentalitate are să fie cel mai bun.

A demonstrat-o atât ca jucător cât și ca antrenor. Vorbim de un antrenor mare, un jucător care a făcut multe pentru România și care are tot respectul meu.

Nu știu, întrebați-l pe el. Eu nu pot să mă duc și nici nu-mi place să mă duc în lucruri personale. Când vorbim de lucruri personale trebuie să întrebăm persoana. Cel mai bine persoana trebuie să spună. Fiecare cu gândurile lui și cu momentele lui”, a spus Hagi, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Dan Petrescu, decizie radicală după ce CFR Cluj a ieşit din cursa pentru titlu

Dan Petrescu a luat o decizie radicală după ce CFR Cluj a ieşit din cursa pentru titlu. Gruparea din Gruia a remizat acasă cu Universitatea Craiova, scor 1-1, în etapa a 7-a a Ligii 1. Este la şapte puncte în spatele liderului Farul.

Antrenorul lui CFR Cluj a acuzat în termeni duri arbitrajul şi anunţă că vrea să plece din România. Nu mai este dispus să îşi prelungească contractul cu încă cinci ani, aşa cum îi propusese Neluţu Varga.

”Mă gândesc să plec din România. Am mai plecat o dată din cauza arbitrilor. Normal că sunt hotărât. Nu se poate așa ceva! Deocamdată am contract cu CFR, trebuie să îl respect.

Reclamă 4 / 0/3

După aia, gata. Momentan mai am contract un an și jumătate. Au fost doar discuții de prelungire, dar nu am avut contractul pe masă. Nu l-am primit să îl semnez. Sigur îl semnam dacă îl primeam.

În momentul de față, e mai important clubul decât contractul meu. Dacă era să nu joace echipa mea, nu mai veneam la emisiune, eram cu jucătorii. Aseară trebuia să câștigăm (n.r. – la 1-1 cu CSU Craiova). Clubul trebuie să meargă înainte, cu sau fără mine. Trebuie să se lupte la campionat, la trofee„, a declarat Dan Petrescu la primasport.ro.

Dan Petrescu nu va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB, după ce a primit al 8-lea cartonaş galben din acest sezon. Conform regulamentului, antrenorii sunt suspendaţi din 4 în 4 cartonaşe galbene.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și