Închide meniul

Dan Petrescu, decizie radicală după ce CFR Cluj a ieşit din cursa pentru titlu: „Sunt hotărât, plec din România!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 mai 2023, 21:40

Dan Petrescu, decizie radicală după ce CFR Cluj a ieşit din cursa pentru titlu: „Sunt hotărât, plec din România!

Dan Petrescu, decizie radicală după ce CFR Cluj a ieşit din cursa pentru titlu

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci / Hepta

Dan Petrescu a luat o decizie radicală după ce CFR Cluj a ieşit din cursa pentru titlu. Gruparea din Gruia a remizat acasă cu Universitatea Craiova, scor 1-1, în etapa a 7-a a Ligii 1. Este la şapte puncte în spatele liderului Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui CFR Cluj a acuzat în termeni duri arbitrajul şi anunţă că vrea să plece din România. Nu mai este dispus să îşi prelungească contractul cu încă cinci ani, aşa cum îi propusese Neluţu Varga.

Dan Petrescu, decizie radicală după ce CFR Cluj a ieşit din cursa pentru titlu

„Bursucul” vrea să îşi respecte actuala înţelegere pe care o are cu CFR Cluj, după care să antreneze în afara ţării.

(Reporter: Este adevărat că vă gândiți să plecați din România?) Da, normal. Mă gândesc să plec din România. Am mai plecat o dată din cauza arbitrilor. Normal că sunt hotărât. Nu se poate așa ceva! Deocamdată am contract cu CFR, trebuie să îl respect.

După aia, gata. Momentan mai am contract un an și jumătate. Au fost doar discuții de prelungire, dar nu am avut contractul pe masă. Nu l-am primit să îl semnez. Sigur îl semnam dacă îl primeam.

Reclamă

În momentul de față, e mai important clubul decât contractul meu. Dacă era să nu joace echipa mea, nu mai veneam la emisiune, eram cu jucătorii. Aseară trebuia să câștigăm (n.r. – la 1-1 cu CSU Craiova). Clubul trebuie să meargă înainte, cu sau fără mine. Trebuie să se lupte la campionat, la trofee„, a declarat Dan Petrescu la primasport.ro.

Petrescu a făcut scandal la finalul remizei din Gruia. A dat de pământ cu arbitrul Radu Petrescu şi a acuzat că a fost o viciere de rezultat.

Dan Petrescu nu va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB, după ce a primit al 8-lea cartonaş galben din acest sezon. Conform regulamentului, antrenorii sunt suspendaţi din 4 în 4 cartonasşe galbene.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru, uluit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Mihai Rotaru a fost uluit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Patronul oltenilor a fost pe stadion la derby-ul din Gruia şi spune că nu i-a venit să creadă că fanii ardelenilor au strigat „Hoţii! Hoţii!”

Mihai Rotaru face referire la deciziile de arbitraj controversate de care a avut parte cei de la CFR Cluj în ultimii ani. Echipa lui Dan Petrescu este aproape de a fi detronată după ce în ultimii 5 ani a ieşit campioană.

Mai în glumă mai în serios, am fost la meci aseară în Gruia și a fost haios așa să aud un stadion întreg strigând: «Hoții! Hoții!» la CFR Cluj. Nu-mi venea să cred! Cum să strige acolo «hoții, hoții!»?! N-au cum să zică așa ceva.

Sunt frustrați și e normal să fie așa. Dar aia a fost incredibilă! Chiar discutam în timpul meciului. Cum să strige cei de la CFR «hoții, hoții!». Înseamnă că s-a întors lumea cu fundul în sus!

Mi se apar absolut nefondate toate acuzațiile. Acolo ofsaid nu e din punctul meu de vedere (n.r. – la golul de 1-1 marcat de Ivan). L-am auzit pe Cristi Balaj că tușierul ar fi ridicat ofsaid. Nu e adevărat. Am fost pe stadion și nu a ridicat.

Nici vorbă de penalty! Acolo copilul e cu mâna în aceeași poziție și vine cu ea lipită de corp chiar dacă îl lovește și mingea i-a venit de foarte, foarte aproape, dar nu urmărește aria corpului„, a spus Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și