Închide meniul

Gică Hagi, prima reacție după ce Dan Petrescu a anunțat că pleacă din România: ”Vorbim de un antrenor mare”

Dan Roșu Publicat: 10 mai 2023, 9:16

Reclamă
Gică Hagi, prima reacție după ce Dan Petrescu a anunțat că pleacă din România: ”Vorbim de un antrenor mare”

Gică Hagi, prima reacție după ce Dan Petrescu a anunțat că pleacă din România

Dan Petrescu și Gică Hagi, înaintea unui meci / Hepta

Gică Hagi a avut prima reacție după ce prietenul său Dan Petrescu a anunțat că pleacă din România, din cauza arbitrajului din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu e hotărât să meargă să antreneze în afara țării, la finalul contractului pe care îl are cu CFR Cluj. Hagi speră să fie doar o reacție ”la cald”.

Gică Hagi, prima reacție după ce Dan Petrescu a anunțat că pleacă din România

”Sunt declarații pe care oricare dintre noi putem să le facem într-un moment sau altul. Dan e un campion, un fost coleg din generația care în sânge și în mentalitate are să fie cel mai bun.

A demonstrat-o atât ca jucător cât și ca antrenor. Vorbim de un antrenor mare, un jucător care a făcut multe pentru România și care are tot respectul meu.

Nu știu, întrebați-l pe el. Eu nu pot să mă duc și nici nu-mi place să mă duc în lucruri personale. Când vorbim de lucruri personale trebuie să întrebăm persoana. Cel mai bine persoana trebuie să spună. Fiecare cu gândurile lui și cu momentele lui”, a spus Hagi, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Dan Petrescu, decizie radicală după ce CFR Cluj a ieşit din cursa pentru titlu

Dan Petrescu a luat o decizie radicală după ce CFR Cluj a ieşit din cursa pentru titlu. Gruparea din Gruia a remizat acasă cu Universitatea Craiova, scor 1-1, în etapa a 7-a a Ligii 1. Este la şapte puncte în spatele liderului Farul.

Antrenorul lui CFR Cluj a acuzat în termeni duri arbitrajul şi anunţă că vrea să plece din România. Nu mai este dispus să îşi prelungească contractul cu încă cinci ani, aşa cum îi propusese Neluţu Varga.

”Mă gândesc să plec din România. Am mai plecat o dată din cauza arbitrilor. Normal că sunt hotărât. Nu se poate așa ceva! Deocamdată am contract cu CFR, trebuie să îl respect.

Reclamă 4 / 0/3

După aia, gata. Momentan mai am contract un an și jumătate. Au fost doar discuții de prelungire, dar nu am avut contractul pe masă. Nu l-am primit să îl semnez. Sigur îl semnam dacă îl primeam.

În momentul de față, e mai important clubul decât contractul meu. Dacă era să nu joace echipa mea, nu mai veneam la emisiune, eram cu jucătorii. Aseară trebuia să câștigăm (n.r. – la 1-1 cu CSU Craiova). Clubul trebuie să meargă înainte, cu sau fără mine. Trebuie să se lupte la campionat, la trofee„, a declarat Dan Petrescu la primasport.ro.

Dan Petrescu nu va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB, după ce a primit al 8-lea cartonaş galben din acest sezon. Conform regulamentului, antrenorii sunt suspendaţi din 4 în 4 cartonaşe galbene.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și