Închide meniul

Mircea Lucescu, la un pas să plece de la Dinamo Kiev! Cine i-ar putea lua locul

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 mai 2023, 20:44

Mircea Lucescu, la un pas să plece de la Dinamo Kiev! Cine i-ar putea lua locul

Mircea Lucescu, ofertat de FRF

Mircea Lucescu, îngândurat, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Mircea Lucescu e la un pas să plece de la Dinamo Kiev. Tehnicianul român ar putea fi demis la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev se află în campionat abia pe locul 4, la 10 puncte în spatele liderului Şahtior Doneţk.

Mircea Lucescu, la un pas să plece de la Dinamo Kiev

Potrivit sport.ua, conducerea clubului va lua la sfârşitul sezonului o decizie în privinţa lui Mircea Lucescu.

Tehnicianul român ar putea fi înlocuit cu Marek Papszun, antrenorul campioanei Poloniei, Rakow.

Mircea Lucescu a semnat în 2020 cu Dinamo Kiev, după ce în trecut a fost mai mulţi ani antrenorul lui Şahtior Doneţk.

Reclamă

Cu Dinamo Kiev Mircea Lucescu a cucerit un campionat, o Cupă și o Supercupă a Ucrainei. Cel mai bun sezon al lui Mircea Lucescu pe banca lui Şahtior a fost chiar primul, când românul a cucerit toate cele 3 trofee.

Cu Şahtior Doneţk Mircea Lucescu a cucerit 8 titluri de campion şi 6 Cupe ale Ucrainei. În sezonul 2008-2009 Mircea Lucescu a cucerit cu Şahtior Doneţk şi Cupa UEFA.

Mircea Lucescu a fost operat în Ucraina

Mircea Lucescu a fost operat în Ucraina. Antrenorul lui Dinamo Kiev a suferit o intervenţie chirurgicală pentru coxartroză, afecţiunea pe care o avea de ceva vreme.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a fost operat!

Intervenția chirurgicală de la piciorul stâng al antrenorului Mircea Lucescu a avut succes. Decizia de a face o operație în Ucraina și nu în țările europene a fost luată chiar de antrenorul principal, după meciul cu Șahtior pentru a-și arăta sprijinul față de Ucraina și poporul ucrainean.

Mai mult, acesta a vrut să fie alături de echipă și să monitorizeze antrenamentele elevilor săi. În viitorul apropiat, Lucescu va începe refacerea sub atenta supraveghere a doctorilor din Capitală, care încearcă să îl ajute să se recupereze cât mai repede.

Antrenorul se află deja într-o stare excelentă, iar dispoziția sa este una foarte bună. Acesta a început să facă primii pași prin salon și salută echipa și fanii ei”, a anunţat clubul Dinamo Kiev pe contul său de Facebook.

Ce spunea Mircea Lucescu despre afecţiunea pe care o avea

Mircea Lucescu a povestit că afecţiunea pe care o avea, coxartroza, provenea de la condiţiile în care a evoluat pe când era jucător de fotbal.

A fost pauza echipelor naționale și am venit să fac un control medical să văd cum mai sunt. Am coxartroză și dureri. Noi am jucat pe terenuri foarte dure, tari, înghețate! Aveam și crampoanele făcute de noi, cu ținte.

Când terminam meciurile, eram plin de sânge! Când am ajuns la Dinamo, am avut primul cizmar special. Aveam 18 ani și atunci îi dădeam magazinerului ceva bănuți și el îmi dădea ghetele lui Pârcălab”, povestea Mircea Lucescu pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și