Închide meniul

Mircea Lucescu, la un pas să plece de la Dinamo Kiev! Cine i-ar putea lua locul

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 mai 2023, 20:44

Mircea Lucescu, la un pas să plece de la Dinamo Kiev! Cine i-ar putea lua locul

Mircea Lucescu, ofertat de FRF

Mircea Lucescu, îngândurat, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Mircea Lucescu e la un pas să plece de la Dinamo Kiev. Tehnicianul român ar putea fi demis la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev se află în campionat abia pe locul 4, la 10 puncte în spatele liderului Şahtior Doneţk.

Mircea Lucescu, la un pas să plece de la Dinamo Kiev

Potrivit sport.ua, conducerea clubului va lua la sfârşitul sezonului o decizie în privinţa lui Mircea Lucescu.

Tehnicianul român ar putea fi înlocuit cu Marek Papszun, antrenorul campioanei Poloniei, Rakow.

Mircea Lucescu a semnat în 2020 cu Dinamo Kiev, după ce în trecut a fost mai mulţi ani antrenorul lui Şahtior Doneţk.

Reclamă

Cu Dinamo Kiev Mircea Lucescu a cucerit un campionat, o Cupă și o Supercupă a Ucrainei. Cel mai bun sezon al lui Mircea Lucescu pe banca lui Şahtior a fost chiar primul, când românul a cucerit toate cele 3 trofee.

Cu Şahtior Doneţk Mircea Lucescu a cucerit 8 titluri de campion şi 6 Cupe ale Ucrainei. În sezonul 2008-2009 Mircea Lucescu a cucerit cu Şahtior Doneţk şi Cupa UEFA.

Mircea Lucescu a fost operat în Ucraina

Mircea Lucescu a fost operat în Ucraina. Antrenorul lui Dinamo Kiev a suferit o intervenţie chirurgicală pentru coxartroză, afecţiunea pe care o avea de ceva vreme.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a fost operat!

Intervenția chirurgicală de la piciorul stâng al antrenorului Mircea Lucescu a avut succes. Decizia de a face o operație în Ucraina și nu în țările europene a fost luată chiar de antrenorul principal, după meciul cu Șahtior pentru a-și arăta sprijinul față de Ucraina și poporul ucrainean.

Mai mult, acesta a vrut să fie alături de echipă și să monitorizeze antrenamentele elevilor săi. În viitorul apropiat, Lucescu va începe refacerea sub atenta supraveghere a doctorilor din Capitală, care încearcă să îl ajute să se recupereze cât mai repede.

Antrenorul se află deja într-o stare excelentă, iar dispoziția sa este una foarte bună. Acesta a început să facă primii pași prin salon și salută echipa și fanii ei”, a anunţat clubul Dinamo Kiev pe contul său de Facebook.

Ce spunea Mircea Lucescu despre afecţiunea pe care o avea

Mircea Lucescu a povestit că afecţiunea pe care o avea, coxartroza, provenea de la condiţiile în care a evoluat pe când era jucător de fotbal.

A fost pauza echipelor naționale și am venit să fac un control medical să văd cum mai sunt. Am coxartroză și dureri. Noi am jucat pe terenuri foarte dure, tari, înghețate! Aveam și crampoanele făcute de noi, cu ținte.

Când terminam meciurile, eram plin de sânge! Când am ajuns la Dinamo, am avut primul cizmar special. Aveam 18 ani și atunci îi dădeam magazinerului ceva bănuți și el îmi dădea ghetele lui Pârcălab”, povestea Mircea Lucescu pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Mircea Lucescu ar putea pleca de la Dinamo Kiev la sfârşitul sezonului
  • Tehnicianul român ar putea fi înlocuit cu cel care a cucerit titlul în Polonia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și