Închide meniul

Mircea Lucescu a fost operat în Ucraina. Detalii despre starea antrenorului român

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 mai 2023, 8:19

Mircea Lucescu a fost operat în Ucraina. Detalii despre starea antrenorului român

Mircea Lucescu a fost operat în Ucraina

Mircea Lucescu în timpul unui meci / Profimedia Images

Mircea Lucescu a fost operat în Ucraina. Antrenorul lui Dinamo Kiev a suferit o intervenţie chirurgicală pentru coxartroză, afecţiunea pe care o avea de ceva vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit clubului Dinamo Kiev, operaţia a avut succes.

Mircea Lucescu a fost operat în Ucraina

Mircea Lucescu a fost operat!

Intervenția chirurgicală de la piciorul stâng al antrenorului Mircea Lucescu a avut succes. Decizia de a face o operație în Ucraina și nu în țările europene a fost luată chiar de antrenorul principal, după meciul cu Șahtior pentru a-și arăta sprijinul față de Ucraina și poporul ucrainean.

Mai mult, acesta a vrut să fie alături de echipă și să monitorizeze antrenamentele elevilor săi. În viitorul apropiat, Lucescu va începe refacerea sub atenta supraveghere a doctorilor din Capitală, care încearcă să îl ajute să se recupereze cât mai repede.

Reclamă

Antrenorul se află deja într-o stare excelentă, iar dispoziția sa este una foarte bună. Acesta a început să facă primii pași prin salon și salută echipa și fanii ei”, a anunţat clubul Dinamo Kiev pe contul său de Facebook.

Ce spunea Mircea Lucescu despre afecţiunea pe care o avea

Mircea Lucescu a povestit că afecţiunea pe care o avea, coxartroza, provenea de la condiţiile în care a evoluat pe când era jucător de fotbal.

A fost pauza echipelor naționale și am venit să fac un control medical să văd cum mai sunt. Am coxartroză și dureri. Noi am jucat pe terenuri foarte dure, tari, înghețate! Aveam și crampoanele făcute de noi, cu ținte.

Reclamă 4 / 0/3

Când terminam meciurile, eram plin de sânge! Când am ajuns la Dinamo, am avut primul cizmar special. Aveam 18 ani și atunci îi dădeam magazinerului ceva bănuți și el îmi dădea ghetele lui Pârcălab”, povestea Mircea Lucescu pentru gsp.ro.

Mircea Lucescu anunţa anterior că se va opera în Ucraina

Mircea Lucescu anunţa anterior că va rămâne în Ucraina pentru a se opera. În vârstă de 77 de ani, Mircea Lucescu antrenează Dinamo Kiev din 2020.

De acum înainte merg la spital, după cum ştiţi am nevoie de operaţie la picior pentru coxartroză. Am încredere în doctorul meu, aşa că o voi face la Kiev. Aş putea părăsi Ucraina şi să fac operaţia asta în altă ţară, dar voi rămâne în Ucraina pentru a putea fi mai aproape de colectivul nostru. Acest lucru este important pentru echipă şi club. Atribuţiile mele vor fi îndeplinite de Alexander Şovkovski, care va pregăti echipa pentru următoarele meciuri, iar eu îl voi ajuta cât pot de mult. Sper ca echipa să joace bine şi să aibă rezultate bune”, declara Mircea Lucescu, conform paginii de Facebook a clubului Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu, despre momentele dificile prin care a trecut la Dinamo Kiev: „Nu mi-e frică! Se poate întâmpla orice!”

Mircea Lucescu a rămas pe banca lui Dinamo Kiev, în ciuda faptului că Ucraina este în război cu Rusia de mai bine de un an. Tehnicianul român a spus pas ofertelor primite, deoarece a ales să rămână lângă jucătorii săi, într-un moment extrem de dificil.

Mircea Lucescu a dezvăluit că la Dinamo Kiev nu se mai pune problema de bani, de când războiul s-a declanşat, ci doar se pune problema ca echipa să rămână în picioare.

Nu e așa cum își închipuie lumea. Aici nu mai e o problemă de bani, e o problemă de a rămâne în picioare acest club și fotbalul ucrainean. Mi-aș fi dorit să fac același lucru și în România, dar nu s-a putut.

La meciuri, imediat, se merge în cabină. Eram la Lviv, mai aveam 10 minut de joc, a sunat sirena și ne-am întors după o oră. Nu mi-e frică, niciodată nu mi-a fost frică, nici de operație, nici de stomatolog. Frica e aceeași, nu o împărți în război sau altceva, se poate întâmpla în orice moment”, declara Mircea Lucescu pentru sursa citată.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și