Închide meniul

Gheorghe Mustață, reacție dură la adresa CSA Steaua: „Suntem dobitoci să cheltuim sute de milioane pe promovarea unei echipe?”

Cosmin Olteanu Publicat: 12 mai 2023, 19:23

Reclamă
Gheorghe Mustață, reacție dură la adresa CSA Steaua: Suntem dobitoci să cheltuim sute de milioane pe promovarea unei echipe?”

Gheorghe Mustață, reacție dură la adresa CSA Steaua

Gheorghe Mustață / Hepta

Gheorghe Mustață a avut o reacție dură la adresa CSA Steaua! Liderul galeriei FCSB-ului consideră inadmisibil faptul că echipa Armatei este finanțată din bani publici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustață atrage atenția la faptul că suporterii FCSB-ului nu o vor susține niciodată pe CSA Steaua.

Gheorghe Mustață, reacție dură la adresa CSA Steaua

Liderul galeriei FCSB-ului spune că CSA Steaua nu ar mai trebui să primească bani publici, având în vedere că șefii formației roș-albastre nu doresc să privatizeze echipa.

„Eu nu mă bucur pentru nimeni. Îmi văd de echipa mea, nu mă interesează ce a făcut CSA Steaua. Aici, presa trebuie să vadă unde se duc banii voştri, banii noştri. Nu am de ce să mă bucur de răul altuia.

Este treaba fiecărei echipe ce face. Dacă asta vrea populaţia, să se bată joc de milioane de euro, s-a respins şi legea de promovare… Asta e. Pot să fac eu ceva? Mă opun la banii mei, dar nu pot…

Reclamă

Reţineţi că nu se vrea să se întâmple cum s-a întâmplat în 1998. Este o problemă mare pe care nimeni nu o spune. Cum poate veni CSA la ora asta, prin vocea domnului Florin Talpan să spună că în 1998 Clubul Sportiv al Armatei nu a dat secţia de fotbal AFC-ului.

Atunci ne punem întrebarea cu toţii, cum a putut să fie transferată? Unde sunt acele documente pe care noi le cerem de doi ani de zile? Asta o să dea dânşii socoteală”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru fanatik.ro.

Gheorghe Mustață: „Nu mă mai interesează ce se judecă!”

„Întreb şi eu. De ce nu se vrea ca actele să iasă la iveală? Sâmbătă seara voi da o informaţie despre ceea ce s-a întâmplat la nivel de procese. Şi apoi să vedem… Chiar aşa, suntem dobitoci să cheltuim sute de milioane, zeci de milioane de euro, pe promovarea unei echipe?

Reclamă 4 / 0/3

Nu se vrea privatizarea ei, că aşa a spus Florin Talpan. Nu mai vrem să facem privatizare. Dacă e subiect închis, pentru ce mai sifonăm bani acolo. Mai puţin ne interesează pe noi, mai puţin pe mine.

Nu mă mai interesează ce se judecă, cum se judecă. Asta este Steaua. Să îi ia tot lui Gigi Becali, dar suporterii nu-i pot lua. Ca să înţeleagă toată lumea. Suporterii nu ai cum să-i iei de lângă o echipă pe care o ştie toată lumea.

Nu ai cum să îi iei de la această echipă. Nu poţi să îi mai păcăleşti pe suporteri. Milioanele astea de suporteri nu mai pot fi păcălite şi nu îi poţi duce într-un loc în care tu spui că ai câştigat palmares, că ai câştigat ce vrei tu.

Atâta timp cât noi suntem continuatoarea Stelei, nu mă interesează niciun proces pe cale civilă absolut deloc. Suporterii nu pot fi luaţi de aici pentru că oamenii ştiu adevărul indiferent de soluţii”, a mai spus Gheorghe Mustață.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo Vezi toate știrile
Citește și